Sanct Bernhard Szelén-Plusz ACE kapszula

Sanct Bernhard Szelén-Plusz ACE kapszula

Nincs raktáron

A szelén lassíthatja az öregedést, enyhíti a menopauzás tüneteket, megakadályozza a fejbőr korpásodását, növelheti az ellenállóképességet, megelőzheti az infarktust és hatásos izületi gyulladásoknál.

Kosárba
EAN kód:4250382200529
Márka:Sanct Bernhard
Kiszerelés:120 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sanct Bernhard Szelén-Plusz ACE kapszula Részletes leírás

Sanct Bernhard Szelén-Plusz ACE kapszula - 120 db

Az antioxidánsok közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a táplálékok bomlásakor keletkező szabad gyököket megköti. Az E-vitaminnal kölcsönösen erősíthetik egymás hatását (szinergista hatásúak). A szelén lassíthatja az öregedést, enyhíti a menopauzás tüneteket, megakadályozza a fejbőr korpásodását, növelheti az ellenállóképességet, megelőzheti az infarktust és hatásos izületi gyulladásoknál. Növelheti a hallás élességet, segítheti az izmok egészséges működését, elősegítheti a termékenységet, támogatja a máj megfelelő működését.

A szelén olyan ritka mint az arany, átlag 0,09 mg található 1 kg földben. A növény a szervetlen szelént szervessé alakítja, és ezt tudja a szervezet felhasználni. Ha csökken a szervezetben ennek az életfontosságú nyomelemnek a mennyisége, akkor számos védőfaktor működése zavart szenved. Ezt megakadályozhatjuk a szelén folyamatos szedésével.

A szelénnek az ember szervezetére gyakorolt jótékony hatása már Magyarországon is ismert. Csak a legutóbbi években kezdtek összegyűlni a fejlett ipari országokban azok a kísérleti adatok, amelyek egyértelműen bizonyították, hogy a szelén is az antioxidánsok közé tartozik, s ekként igen fontos szerepet játszhat az egészség megőrzésében.

A szelén megakadályozza vagy legalábbis lassíthatja a szövetek öregedését. Közömbösíti néhány rákkeltő anyag hatását és védelmet nyújt bizonyos daganatos megbetegedésekkel szemben. Fontos a hasnyálmirigy működéséhez és a testszövetek rugalmasságához. A változás korában lévő nőknek előnyös a szedése, mivel enyhíti a menopauzában fellépő hőhullámokat és rossz közérzetet. A férfiaknak azonban még nagyobb szükségük van a szelénre, mivel annak nagy része a herékben összpontosul, és a spermával együtt tetemes mennyiség ürül ki a szervezetünkből.

A szelén csökkentheti a haj korpásodását. Fontos tudni, hogy a szelén és az E-vitamin szinergista hatású, ami azt jelenti, hogy együttesen erősebben hatnak az egészséges szívműködés biztosítására és az antitestképzésre, mint különkülön A kínai Keshan tartományban előforduló tömeges szívizom rendellenességet is a szelénhiány okozta , innen ered a Keshan-betegség elnevezés. A szelén természetes forrásai: búzacsira, korpa, hagyma , paradicsom, brokkoli, tonhal. Hiánya az ellenálló képesség korai elvesztésében nyilvánul meg. Átlagos napi szükséglete felnőttek részére 50-200 µg, az utóbbit csak orvosi javaslatra és ellenőrzés mellett tanácsos meghaladni, mert a túladagolás árthat.

Összetevők: Magnézium-karbonát, C-vitamin, zselatin, E-vitamin, Szelénélesztő, természetes béta-karotin tengerialgából, csomósodás gátló: magnézium sztearát.

Felhasználási javaslat: napi 2 kapszula.

Hatóanyagok 2 kapszulában:
Szelén 120 μg **
C-vitamin 200 mg 333
E-vitamin 33,4 mg 334
Béta-karotin 10 mg **
Magnézium 80 mg 26

Figyelmeztetés:
A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni!
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi:
A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek 
minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában 
tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással 
rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk 
során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást 
tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 11. 16.

  még csak pár napja szedem, nem tudok mit mondani róla

Béla2017. 05. 10.

  rövid ideje szedem

Marica2017. 03. 08.

  Szüksége van rá a szervezetünknek,még ha nem is naponta.

Anonim Felhasználó2015. 11. 30.

  Most használom először.

Anonim Felhasználó2015. 08. 28.

  Jó