GAL Magnézium-Biszglicinát Kapszula 90DB

GAL Magnézium-Biszglicinát Kapszula 90DB

Raktáron

Magnézium-biszglicinát (magnézium-biszglicinát, 84 g, 90 kapszula)Sokféle magnéziumforma létezik, amelyek hasznosulásában lényeges különbségek mutatkoznak. Nem elég ismernünk a nevét egy jól hasznosuló formának, ugyanis az két lényeges dolgot nem árul el: Okoz-e számunkra laza székletet? Ha okoz, akkor máris kevésbé hasznosul… A másik, hogy „fully reacted”, azaz teljesen reagált forma-e? Ha nem, akkor a magnézium jelentős része nem az összetevőknél jelölt formában van, hanem szervetlen formában maradt.

5 297 Ft
egységár: 58,85 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885398997
Márka:GAL
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

GAL Magnézium-Biszglicinát Kapszula 90DB Részletes leírás

Magnézium-biszglicinát (magnézium-biszglicinát, 84 g, 90 kapszula)

Sokféle magnéziumforma létezik, amelyek hasznosulásában lényeges különbségek mutatkoznak. Nem elég ismernünk a nevét egy jól hasznosuló formának, ugyanis az két lényeges dolgot nem árul el: Okoz-e számunkra laza székletet? Ha okoz, akkor máris kevésbé hasznosul… A másik, hogy „fully reacted”, azaz teljesen reagált forma-e? Ha nem, akkor a magnézium jelentős része nem az összetevőknél jelölt formában van, hanem szervetlen formában maradt.

Termékünkben a magnézium a glicin aminosavhoz kötve van jelen kizárólag, azaz egy „fully reacted” szerves forma. Tapasztalatunk az, hogy még a kényes gyomrúaknak sem okoz laza székletet, sem egyéb problémát ez a forma.

Adagolás: Napi 2-4 kapszula. Legjobb 1-et vagy 2-t lefekvés előtt, akár éjjeli gyomorégés esetén is segíthet, illetve az alvásban is.
Összetevők: 100% magnézium-biszglicinát (“fully reacted”), zselatin (kapszulahéj)

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 01. 19.

  Alvásprobléma miatt vettem.A napi 2ből este veszem be az egyiket.Egy hete szedem.Éjjel nem ébredek ,fel sokkal jobban alszom.

Rita2019. 09. 04.

  A legjobb magnézium amit szedtem. Nem okoz hasmenést és kiválóan hasznosul.