Dr.Chen Grapefruit cseppek ginzenggel

Dr.Chen Grapefruit cseppek ginzenggel

Raktáron

Néhány csepp életerő és energia,  Grapefruitmag- és ginseng-kivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő 30 ml .

1 709 Ft
egységár: 56,98 Ft / db
Kosárba
EAN kód:6931183900150
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Grapefruit cseppek ginzenggel Részletes leírás

A grapefruitmag kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. A ginseng segíti a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

Összetevők: Panax ginseng gyökér alkoholos kivonata, grapefruitmag alkoholos kivonata, alkohol.  Alkoholtartalom: 69,7 % (V/V)

Adagolás: naponta 2 x 15 csepp (1,5 ml) minimum 2 dl folyadékban hígítva (teával, vízzel, gyümölcslével). Csak hígítva alkalmazható!

Aktív anyagok a napi adagban (1,5 ml): grapefruitmag alkoholos kivonata: 61,8 mg, Panax ginseng alkoholos kivonata: 124,9 mg.

Tárolás: fénytől védett hűvös, száraz helyen.

Figyelmeztetés: Csak hígítva alkalmazható! Kisgyermekeknek (3 éves kor alatt), várandós és szoptató anyáknak, citrusfélékre, alkoholra érzékeny egyéneknek nem ajánlott. A javasolt napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 03. 01.

  Sok jót olvastam róla, , még csak 2 napja szedem így még nem érzem hatását

Anonim Felhasználó2018. 08. 29.

  Régóta használom, meg vagyok vele elégedve.

Mayer Nagy Ildikó2017. 03. 16.

  Én az emésztésre szedem, nagyon jó zsíroldó az epetermelést segíti elő.

Román Éva2015. 02. 13.

  Főként influenzás illetőleg azt megelőző időszakban szedjük. Segít az elhízás megelőzésében, jót tesz az agyi vérkeringésnek is.

Mbpiroska2015. 02. 11.

  Akinek vittem elégedett vele.