Viva Natura Búzafű por 150 g

Viva Natura Búzafű por 150 g

Raktáron

A búzafű a frissen kihajtott, csak a sziklevelet tartalmazó búza. A búzafű fogyasztásával természetes forrásból egészíthető ki a vitamin- és ásványi anyag szükséglet. A kíméletes szárítás során a víz elpárolog és koncentráltan visszamaradnak az értékes hatóanyagok.

2 170 Ft
egységár: 14,47 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998219305779
Kiszerelés:150 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Viva Natura Búzafű por 150 g Részletes leírás

A búzafű táplálkozás-élettani szempontból jelentős vitaminokat (C-, E-, F-, K- és B-­vitaminok), ásványi anya­gokat, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket tar­talmaz.

A porított búzafű grammja többek között 2,4 mg C-vitamint, 1,6 µg B12-vitamint, 10,6 µg folsavat, közel 300 µg béta-karotint, 30 mg káliumot, 200 µg vasat, 18,2 µg cinket, 0,1 µg szelént, 300 µg luteint tartalmaz. Legjellemzőbb hatóanyaga a klorofill, mely a növényi anyagcsere legfontosabb jellemzője. A búzafű por 5,4 mg/ g klorofillt tartalmaz.

Felhasználási javaslat: 1 púpozott evőkanálnyi 2,5-3 dl folyadékban elkeverve. Fogyaszthatjuk magukban, de akár ízlésünknek megfelelően keverhetőek is.

Mivel a szárítmány biológiailag aktív, őrzi értékes beltartalmát, ezért ÉLŐ SZÁRÍTMÁNY-nak nevezzük, hiszen ezzel a módszerrel egyszerűen juthatunk tiszta növényi táplálékhoz.

A legjobb a friss gyümölcs és zöldség, de a mi éghajlatunkon csak idény szerint juthatunk hozzá ehhez-ahhoz. Élő szárítmányként viszont az év minden napján fogyaszthatjuk.

Tiszta természet: 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Tiricz Istvánné2018. 11. 04.

  Eről még véleményt nem tudok Nem hozták meg a csomagom .

Tóth Ildikó2017. 03. 28.

  Jól aktivizál, feltölti a szervezetet.