Dr.Chen Omega-3 1200mg E-vitaminnal kapszula

Dr.Chen Omega-3 1200mg E-vitaminnal kapszula

Raktáron

A szív egészségéért.

2 772 Ft
egységár: 46,2 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802472
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Omega-3 1200mg E-vitaminnal kapszula Részletes leírás

Omega-3 lágyzselatin kapszula E-vitaminnal - 60db
étrend-kiegészítő

Magas hatóanyag tartalommal rendelkező készítmény!
A halolajban található többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA, DHA) hozzájárulnak a keringési rendszer (szív- és érrendszer) egészséges működéséhez.
Az E-vitamin természetes antioxidáns. Védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek roncsolják a sejtfal szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért.

Összetevők: mélytengeri halolaj, zselatin, E-vitamin olaj (olívaolaj – d-α-tokoferol). 

Adagolás: naponta 1x1 vagy 2x1 kapszula, étkezés előtt bőséges folyadékkal lenyelve.

Halolaj
A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezek, amellett, hogy a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez. Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról. 

Omega-3 zsírsav
Az omega 3 zsírsav a telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik. Rendszeres, hosszútávú szedése csökkenti a kardiovaszkuláris megbetegedések kockázatát. A zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják. Ez történik a vörösvértestek esetében is: a többszörösen telítetlen zsírsavak beépülése következtében rugalmasabbá válnak. E rugalmasság teszi lehetővé számukra, hogy a hajszálerek falán keresztül eljussanak a szövetekhez és azokat oxigénnel lássák el. Az Omega 3 zsírsav csökkenti a gyulladásos reakciókat és akadályozza a véralvadást, segítve ezzel a keringést és gátolva a trombózis kialakulását. Nagy mennyiségben zsírdús tengeri halakban találjuk. A legjobb forrás a hering, makréla, lazac és tonhal. Vegetariánusok omega 3 zsírsavhoz juthatnak lenmag, diófélék és szójatermékek fogyasztásával. 
 
Omega-3 jótékony hatásai és szerepe
Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását, csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a kötőszövetek és az ízületek egészségét. 

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! A termék fogyasztása kisgyermekeknek nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 08. 09.

  mert jó

Megán2019. 02. 15.

  Azt feltételezem róla, hogy erősíti az immunrendszert.Minden betegségből kimaradok.

  Nincs ilyen.

Megán2018. 11. 18.

  Remélem, hogy jó ezért veszem meg. Sajnos tudni nem tudhatom, mert ahhoz laboreredményre lenne szükség, hogy kimutassák a különbséget. Előtte, utána.

Megán2018. 03. 30.

  azt remélem, hogy míg körülöttünk mindenki beteg volt, mi továbbra is kimaradunk a fertőző betegségekből.Tudom, hogy első sorban nem ez a fő területe ennek a készítménynek, de tapasztalom az immunrendszerünk megerősödését amióta szedjük.

Anonim Felhasználó2017. 07. 31.

  Jobb a közérzetem tőle.

Anonim Felhasználó2017. 05. 25.

  Érrendszerre hatásos

Szatmári Károlyné2016. 08. 18.

  úgy érzem, h jó hatása van

Szatmári Károlyné2016. 06. 24.

  úgy érzem, hogy valóban jó hatása van több szempontól is