Bioco Omega-3 Koncentrátum 30 db

Bioco Omega-3 Koncentrátum 30 db

Nincs raktáron

Kifejezetten magas hatóanyagtartalmú Omega-3 készítmény.

Kosárba
EAN kód:5998607103550
Márka:BioCo
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioco Omega-3 Koncentrátum 30 db Részletes leírás

EPA és DHA omega-3 zsírsavakat magas koncentrációban tartalmazó lágyzselatin étrend-kiegészítő kapszula

A bioco omega-3 koncentrátum gyártásához használt tisztított halolaj kiemelkedően magas koncentrációban tartalmazza a halolaj értékes omega-3 zsírsavait, az EPA-t és a DHA-t.
A készítmény 1 kapszulájában 1100 mg epa + dha zsírsav található, így fogyasztását elsősorban azoknak ajánljuk, akik kifejezetten magas hatóanyagtartalmú omega-3 készítményt keresnek.
az EPA és DHA zsírsavak fogyasztásának több egészségre gyakorolt előnyös hatása elismert és bizonyított.

Adagolás: Felnőtteknek napi 2x1 vagy 3x1 kapszula. Javasolt a kapszulákat étkezés előtt vagy közben, bő folyadékkal lenyelni. Nyelési nehézség esetén a kapszulahéj felnyitható, a benne lévő olaj közvetlenül fogyasztható.

Összetevők: halolaj (1500 mg / kapszula); zselatin kapszulahéj; nedvesítőszer (glicerin)

56,4 g / 30 db

OGYÉI notifikációs szám: 24147/2020

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! A „BioCo” bejegyzett cégnevet, és nem ökológiai tanúsítást jelent!

A termék halolajat tartalmaz, ezért a készítmény fogyasztása szigorúan tilos, ha érzékeny vagy allergiás tüneteket észlel hal eredetű élelmiszerek fogyasztása során!

A BioCo Magyarország Kft. ISO 22000:2005 szabvány és Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelvek szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert működtet.

Forgalmazza: BioCo Magyarország Kft.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.