Biotech 100% L-Glutamine por

Biotech 100% L-Glutamine por

Nincs raktáron

100% TISZTASÁGÚ L-GLUTAMIN POR. ÍZESÍTÉS NÉLKÜL. 1 ADAGBAN: • 5000 mg L-glutaminTANKOLJ FEL L-GLUTAMINNAL! Felkészültél az edzésre? Felkészültél arra, hogy tested minden egyes izomsejtjét intenzíven munkába állítsd? A jó hírünk az, hogy a 100% L-Glutamine is száz százalékosan fogyasztásra kész, közvetlenül edzés előtt és után, hogy minden alkalommal 5000 mg L-glutaminhoz juttassa szervezetedet.

Kosárba
EAN kód:5999076203888
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:240 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech 100% L-Glutamine por Részletes leírás

100% TISZTASÁGÚ L-GLUTAMIN POR. ÍZESÍTÉS NÉLKÜL.

1 ADAGBAN:
• 5000 mg L-glutamin

TANKOLJ FEL L-GLUTAMINNAL!

Felkészültél az edzésre? Felkészültél arra, hogy tested minden egyes izomsejtjét intenzíven munkába állítsd? A jó hírünk az, hogy a 100% L-Glutamine is száz százalékosan fogyasztásra kész, közvetlenül edzés előtt és után, hogy minden alkalommal 5000 mg L-glutaminhoz juttassa szervezetedet. A 100% L-Glutamine az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyag.

Felhasználási javaslat:
Egy mérőkanál (5 g) edzés előtt, és egy edzés után.

Kiszerelés:
por, 240 g (48 adag), 500 g (100 adag).

Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! A készítmény szedése előtt kérem, konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza!
Minőségét megőrzi (hó/év): lásd a csomagoláson jelzett hónap végéig.
Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!
Származási hely: Európai Unió.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.