Vitaking Prostate Complex (60) kaps

Nincs raktáron

Prostate Complex – gyógynövény kivonatok férfiaknak ♂.

Kosárba
EAN kód:5999561258607
Márka:Vitaking
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Prostate Complex (60) kaps Részletes leírás

Prostate Complex
A termék három kiváló gyógynövény – a csalán, a fűrészpálma és a kisvirágú füzike –  kombinációja. A fűrészpálma és a kisvirágú füzike hozzájárul a normál prosztata működéshez. A csalán segít a vizeletürítési rendellenességek tüneteinek kezelésében. Hatóanyagok 1 kapszulában: Csalángyökér kivonat: 200 mg; Fűrészpálma kivonat: 200 mg; Kisvirágú füzike kivonat: 150 mg

A Vitaing Prostate complex  három kiváló gyógynövény – a csalán, a fűrészpálma és a kisvirágú füzike –  kombinációja, a prosztata normál működéséért.

Idősödő férfiak – prosztata gondok
Az idősödő férfiak leggyakoribb megbetegedése a prosztata megnagyobbodása. A probléma a leginkább a 40-es éveit betöltő férfiakat érinti. 60 éves korukra a férfiak mintegy 50%-át, 85 éves korukra pedig már a férfiak közel 90%-át sújtja ez a probléma.

A Fűrészpálma és a kisvirágú füzike hozzájárul a normál prosztataműködéshez. A csalán segít a vizeletürítési rendellenességek tüneteinek kezelésében.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

Csalángyökér kivonat: 200 mg
Fűrészpálma kivonat: 200 mg
Kisvirágú füzike kivonat: 150 mg
A termék egy kapszulájában található kivonattartalom megfelel 2000 mg csalán, 1000 mg fűrészpálma, és 1500 mg kisvirágú füzike szárított növénynek.

A Prostate Complex összetevői
A csalán az egyik legismertebb gyom- és gyógynövény. Széles körben használják kozmetikumokban, mivel a csalán külsőleg segíti a sebek gyógyulását, illetve hajápolási termékekben is közkedvelt, mivel hasznos segítség a korpa ellen. A csalángyökér kivonat számos pozitív hatása mellett a hozzájárul prosztata egészséges működéséhez és hasznos a vizeletürítési problémák ellen.

A Saw Palmetto – vagy más néven szabalpálma – gyümölcsének kivonata, régóta kedvelt és széles körben (főleg a férfiaknál) alkalmazott növényi kivonat. A benne található növényi kivonatok kedvezően befolyásolják a férfiak egészségét, főleg a prosztataműködést.

A kisvirágú füzike Európában, Észak-Afrikában és Délnyugat-Ázsiában elterjedt növény. A népi gyógyászatban már régóta alkalmazzák a prosztata egészségének megőrzésére.

Figyelmeztetés:
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.