Vitaking Vitaking Immuno - szirup 200ml

Vitaking Vitaking Immuno - szirup 200ml

Nincs raktáron

A Vitaking Immuno szirup egy speciális gyógynövény, vitamin és ásványi anyag összeállítás gyermekek részére, melyek hozzájárulhatnak a gyermekek immunrendszerének erősítéséhez, a szellemi frissesség és a szervezet ellenálló képességének növeléséhez, az energiatermelési folyamatokhoz.

Kosárba
EAN kód:5999561258959
Márka:Vitaking
Kiszerelés:200 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Vitaking Immuno - szirup 200ml Részletes leírás

Cink
A cink kiemelten fontos mikroelem az anyagcsere-folyamatok működéséhez a szervezetben. Mikroelemként nem magas a napi szükséglete, de folyamatos, megfelelő mennyiségű bevitele hozzájárul a vércukorszint szabályozásához, a hormonrendszer normál működéséhez. Kisgyermekek számára nélkülözhetetlen a növekedéshez, felnőtt férfiaknál hozzájárul az egészséges spermiumok termeléséhez, a vér tesztoszteron szintjének fenntartásához. Szerepe van a látás, a szaglás és az ízlelés folyamataiban, antibakteriális hatásával segíti a bőr tisztítását, a sebgyógyulást, a szervezet méregtelenítését, semlegesíti az ártalmas fémeket.

Csipkebogyó
Legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin. Kiváló immunerősítő, influenzajárványok megelőzésre, náthás és lázas megbetegedések, legyengült állapotok esetén ajánlják rendszeres fogyasztását. Serkenti a mellékvesék és a máj működését is, hatékony méregtelenítő. Kíméletes hashajtóként és vizelethajtóként alkalmazható, illetve vesekő, vesehomok természetes kezelésére, kihajtására. Főzete külsőleg és belsőleg egyaránt használható nehezen gyógyuló sebeknél, fertőzéseknél. Magas magnéziumtartalma hozzájárul a szív-és érrendszeri betegségek és a keringési zavarok gyógyításához.

Szibériai ginseng
A ginsenget legtöbben a fizikai és szellemi fáradság megelőzésére használják. A ginseng hatása nem csak egy összetevőnek, hanem biológiai anyagok egész sorának köszönhető. Ezek közé tartozik például a növényi szőlőcukor, az A-vitamin, a B1 és B2 vitaminok, szelén, germánium és különféle illóolajok.

Hatóanyagok 1 evőkanál mennyiségben:
B6-vitamin 0,49 mg
E-vitamin 3 NE- 2,5 mg TE
Cink 3,77 mg
Réz 378 µg
Astragalus kivonat 135 mg
Csipkebogyó kivonat 107,25 mg
Szibériai ginzeng kivonat 4,5 mg

Napi ajánlott mennyiség:
1 evőkanál étkezés előtt fogyasztva.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.