Yamuna Masszázsolaj Levendula

Yamuna Masszázsolaj Levendula

Raktáron

A levendulaolaj enyhíti az izomfájdalmakat és az izomgörcsöket, segíti a horzsolások, zúzódások gyógyulását. Megnyugtatja a gyulladásos bőrt. Sokféle gyermekbetegség kezelésére alkalmas, enyhén és kíméletesen gyógyít.

2 681 Ft
egységár: 10,72 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999545543859
Márka:Yamuna
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yamuna Masszázsolaj Levendula Részletes leírás

A levendulaolaj enyhíti az izomfájdalmakat és az izomgörcsöket, segíti a horzsolások, zúzódások gyógyulását. Megnyugtatja a gyulladásos bőrt.

Sokféle gyermekbetegség kezelésére alkalmas, enyhén és kíméletesen gyógyít.

Használatát ajánljuk a bőrproblémák leküzdésére, de relexációhoz is nagyon alkalmas. Gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagok felhasználásával készült. Nem tartalmaz mesterséges szín-, illat- és állati anyagot.

Yamuna Masszázsolaj Levendula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:30
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 02. 02.

  Nagyon finom levendula illata van, de nem az a természetes illat, inkább olyan parfümszerűen édeskés. Fürdőolajként használom, és nagyon puhává teszi a bőrömet.

Anonim Felhasználó2016. 12. 23.

  Kellemes illat, kiváló felszívódás.

Anonim Felhasználó2015. 10. 31.

  Könnyen kezelhető , jól kenhető , a vendégek számára ideális a masszázsterápián.

Kriszta2014. 12. 08.

  Kisbabám van, biztonsággal használhatom, hiszen nincs benne semmi mesterséges. Hasfájós baba, a levendula illata mindkettőnket megnyugtat esti fürdés után.(természetesen magamra használom testápolóként)