Yamuna Masszírozó Krém Zsíros

Yamuna Masszírozó Krém Zsíros

Nincs raktáron

 Bőrtípus: Normál, száraz, zsírhiányos bőrre ajánljuk.

Kosárba
EAN kód:5999545546195
Márka:Yamuna
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yamuna Masszírozó Krém Zsíros Részletes leírás

Általános használatú masszírozó krém. A bőrbe lassan szívódik be, nagy zsírtartalma jó kenődést biztosít. Síkossá teszi a bőrt, így megkönnyíti a masszázs műveletét és megóvja a bőrt a mechanikai igénybevételtől. Összetevői növelik a bőr rugalmasságát. Színezéket és illatanyagot nem tartalmaz. Masszázsolajainkkal kombinálhatók. Minden bőrtípusra ajánlott.

Kozmetikai felhasználás: A krémet vékony rétegben simító mozdulatokkal vigyük föl a kezelni kívánt testrészre. A kezelés során a test melegétől kissé síkosabbá válik, így hosszan tartó, a bőr számára kíméletes masszázst biztosít. A bőrt puhává és bársonyossá varázsolja, mivel pótolja az elveszett szaruzsír mennyiségét. Illatmentes így férfi és női, valamint az illatanyagokra érzékeny vendégek számára egyaránt használható.
 
Otthoni használat: Hetente egyszer, bőrradírozás után vékony rétegben kenjük be a kezelni kívánt testfelületet és gyengéd masszázzsal juttassuk mélyre a hatóanyagot. Használatával megelőzhetjük a kellemetlen húzó, száraz érzést. Rugalmassá teszi a bőrt, megvédi az időjárás viszontagságaitól.

Összetevők:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Stearic Acid, Paraffin, Helianthus Annuus Seed Oil, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Sodium Borate, Sodium Lauryl Sulphate, BHT

Yamuna Masszírozó Krém Zsíros Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.