Biotech 100 % Pure Whey Bourbon Vanília 2270 g

Biotech 100 % Pure Whey Bourbon Vanília 2270 g

Nincs raktáron

BioTechUSA 100 % Pure Whey bourbon vanília 2270 g Izomzatunk minőségi tápanyagokkal történő ellátása rendkívül fontos a megfelelő izomműködés, az izomnövekedés, az izommegtartás szempontjából. Széles ízválasztékkal rendelkező 100% Pure Whey tejsavó-fehérje koncentrátum és tejsavó-fehérje izolátum, illetve hozzáadott aminosavak (L-glutamin, L-arginin és BCAA-k) kombinációja.

Kosárba
EAN kód:5999076237999
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:2270 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech 100 % Pure Whey Bourbon Vanília 2270 g Részletes leírás

BioTechUSA 100 % Pure Whey bourbon vanília 2270 g

Izomzatunk minőségi tápanyagokkal történő ellátása rendkívül fontos a megfelelő izomműködés, az izomnövekedés, az izommegtartás szempontjából. Széles ízválasztékkal rendelkező 100% Pure Whey tejsavó-fehérje koncentrátum és tejsavó-fehérje izolátum, illetve hozzáadott aminosavak (L-glutamin, L-arginin és BCAA-k) kombinációja.

  • Magas fehérjetartalom: 78%
  • 6 g BCAA tartalom adagonként
  • Gluténmentes
  • Hozzáadott cukor nélkül
  • Aszpartám-mentes
  • Tartósítószer-mentes
  • Széles ízválaszték



1 adagban (28 g):



  • 22 g fehérje
  • ebből 6 g BCAA



Kiváló fehérjeforrás mindenki számára. Megőrzi az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is. Ajánlott azoknak, akik edzés utánra keresnek gyors megoldást regenerálódásukhoz, gluténérzékenyeknek, valamint a finom, krémes és változatos ízeket kedvelőknek.

Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (28 g, 1 adagolókanál = 2 evőkanál) 250 ml vízben vagy sovány tejben és fogyaszd naponta két alkalommal. Az egyik adagot edzés után 45 percen belül, a másik adagot pedig két étkezés között. Használjunk keverőpalackot az elkészítéshez.

Összetevők:

Bourbon vanília ízű: Pure Whey Blend (95%) [tejsavó fehérje koncentrátum, tejsavó fehérje izolátum, Amino Acid Blend (L-glutamin, L-arginin, L-leucin, L-izoleucin, L-valin)], sűrítőanyag (nátrium-karboxi-metil-cellulóz), részben hidrogénezett kókuszzsír (tejet tartalmaz), aromák, vanillin, savanyúságot szabályozó anyag (kálium-tartarátok), só, édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezék (tartrazin).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.