Szaunapad Ápoló Olaj Szórófejes 500 Ml

Szaunapad Ápoló Olaj Szórófejes 500 Ml

Nincs raktáron

A szaunapad élettartama a gondos karbantartástól, ápolástól is függ, ezért elengedhetetlen a rendszeres fertőtlenítése és ápolása. Az olaj a benne lévő lenmagolaj révén ápolja a fát, mivel mélyen beszívódik rostjai közé.

Kosárba
EAN kód:5999567690029
Márka:Docteur Ékes
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szaunapad Ápoló Olaj Szórófejes 500 Ml Részletes leírás

A szaunapad élettartama a gondos karbantartástól, ápolástól is függ, ezért elengedhetetlen a rendszeres fertőtlenítése és ápolása.

Az olaj a benne lévő lenmagolaj révén ápolja a fát, mivel mélyen beszívódik rostjai közé. Kiemeli annak rajzolatát, élénkíti színét. Paraffinolajjal együtt védi a kiszáradástól.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.