Dr.Herz Levendula illóolaj

Dr.Herz Levendula illóolaj

Raktáron

A levendula olaj nyugtató hatású.

1 283 Ft
egységár: 128,25 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999564540235
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Levendula illóolaj Részletes leírás

A levendula olaj nyugtató, ellazulást elősegítő, vérnyomáscsökkentő, fájdalomcsillapító és antimikrobiális hatásokkal rendelkezik. Alvászavarok, szorongás és az idegesség kezelésére kiválóan alkalmas.Antimikrobiális tulajdonságának köszönhetően sebgyógyulások elősegítésére, fertőzéses bőrbántalmak és lábszárfekély, valamint rovarcsípések okozta viszketés kezelésére alkalmazzák.Javasolt alkalmazás: párologtatásra, légfrissítésre, ellazulást elősegítő aromafürdő készítéséhez, rovarcsípés kezelésére, arc- és nyak ápolására. Kedvezően hat a faggyúmirigyek működésére.

A levendula olaj nyugtató hatású, segít ellazulni. Alkalmazható alvászavarok esetén, sebgyógyulás elősegítésekor, valamint rovarcsípések okozta viszketés csillapítására.

Párologtathatod (pl. aromalámpában), simogató virágillatával az egész lakásban romantikus hangulatot varázsol és garantáltan feldobja a hangulatod.

Ha nyugtató esti fürdőre vágysz, 4-5 cseppet tegyél belőle a fürdővizedbe, és máris egy csodálatos levendulamezőn találod magad.

A levendulaolaj a teafa mellett az egyetlen illóolaj, amely óvatosan, mértékkel közvetlenül a bőrre is kenhető, alkalmazhatod bedörzsölőszerként. Kisbabáknál, gyerekeknél is biztonságosan használható.

Felhasználási területek: párologtatásra és légfrissítésre; aromafürdőhöz; rovarcsípésre; arc és nyak ápolására; testápolásra

Összetevők: hígítatlan, természetes, kiváló minőségű levendula olaj

Kiszerelés: 10 ml

Figyelmeztetés: Nagy adagolásban már izgató hatású! Allergiás reakciókat válthat ki az arra érzékenyeknél. Az illóolajok mérsékelten tűzveszélyesek, nyílt láng közelében ne használja azokat, szaunában hígítatlanul ne öntse a forró kövekre. Gyermekek elől elzárva tartandó! Bőrön hígítatlanul ne használja. Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön. Ha mégis, akkor bő vízzel öblítse ki.

Dr.Herz Levendula illóolaj Terméktulajdonságok

Összetevők:100% természetes illóolaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Szalontai Attiláné2019. 12. 22.

  Kellemes illat, Gyógyító hatás.

Élő Angéla2019. 09. 11.

  Személyes nagy kedvencünk a levendula, dührohamos autista lányom miatt választottam és nagyon szeretem/ szeretjük. legyőz minden gyógyszeres szemét készítményt amivel a pszichiáter tömné a gyermekünket..mi nem mentünk bele gyógyszeres kezelésbe így más módot kerestünk és a levendula illata hamar megnyugtatja a gyermeket! felmosóvízbe és fürdővízbe és esetenkénk éjjel 1 csepp a párnájára és máris nyugodt a gyermekem és még a szúnyogokat is elűzi! Bátran ajánlom mindenkinek!

Anonim Felhasználó2019. 03. 27.

  Levendula rajongó vagyok:)

Anonim Felhasználó2018. 12. 10.

  Sokoldalú és eddig még mindig bevált (hangya ellen, párologtatóba)

Anonim Felhasználó2018. 11. 29.

  Nagyon gyorsan megérkezett. Az árú kínáló. És gondosan becsomagolva érkezett.

Anonim Felhasználó2018. 03. 29.

  Isteni levendula illat

Anonim Felhasználó2017. 11. 18.

  nagyon finom az illata

Szofi11112017. 11. 03.

  Kiváló!

Még több mutatása