Dr.Herz Narancs illóolaj

Dr.Herz Narancs illóolaj

Raktáron

Javítja a testfelszín vérellátását.

948 Ft
egységár: 94,78 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999564540259
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Narancs illóolaj Részletes leírás

A narancsolaj visszaadja a száraz vagy a zsíros bőr egyensúlyát. Javítja a testfelszín vérellátását, ezért a narancsbőr (cellulitis) gyógyulását is előmozdítja.Növeli a verítékezést, így támogatja a mérgező anyagok eltávolítását a tisztátalan vagy lassú anyagcseréjű bőrből. Használatát ajánlják tisztítókúrák kiegészítésére és jó atmoszféra teremtésére.

A narancsolaj az egyik legkedveltebb olaj.

A narancsolaj visszaadja a száraz vagy a zsíros bőr egyensúlyát. Javítja a testfelszín vérellátását, ezért a narancsbőr (cellulitis) gyógyulását is előmozdítja.

Növeli a verítékezést, így támogatja a mérgező anyagok eltávolítását a tisztátalan vagy lassú anyagcseréjű bőrből. Használatát ajánlják tisztítókúrák kiegészítésére és jó atmoszféra teremtésére.

A narancsolaj bőrnyugtató, étvágygerjesztő, gyomorerősítő, gyulladást csökkentő, gyulladásgátló, idegerősítő, illatosító, közérzetjavító, nemi vágy növelő, nyugtató, szagtalanító, szíverősítő, tisztító, általános fertőtlenítő hatású.

A narancsolaj jó az alábbi tünetekre:

Fejfájás, félelem, fokozott bélműködés, hányinger, émelygés, tengeri betegség, hasmenés, menstruációs panaszok, ráncos, fáradt bőr, repedezett bőr, stressz.

A narancsolaj enyhíthet az alábbi betegségeken:

Álmatlanság, általános gyengeség, égés, leégés, elhízás, emésztési zavarok, gyomorrontás, fogínygyulladás, hörghurut (bronchitis), idegesség, köhögés, megfázás, meghűlés, petefészek-gyulladás, reuma, izületi gyulladás, köszvény.

Gyulladáscsökkentő, baktérium- és gombaölő hatású.

Párologtatással kellemes, nyugtató környezetet teremt, csökkenti a felnőttek és a gyerekek alvási zavarait, idegességi tüneteit.

Hatóanyagai: limonen, terpénalkohol, és aldehid. Keserűanyagában flavonoid, karotinoid (A vitamin provitaminja) és kumarin (vérzéscsillapító K vitamin előanyaga) található.

Dr.Herz Narancs illóolaj Terméktulajdonságok

Összetevők:100% természetes illóolaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 11. 07.

  Isteni finom illata van!

Anonim Felhasználó2017. 11. 22.

  erős az illata, kellemes

Anonim Felhasználó2017. 10. 05.

  nagyon finom illata van, tényleg narancsos!

Anonim Felhasználó2017. 09. 13.

  Az illata pazar.Narancskertben érzi magát az ember

Pöttyös2017. 02. 08.

  jó minőség, finom illat

Ágica2016. 12. 10.

  Finom illat, ezt vártam, aromalámpába vettem. Jól illatosítja a szobát

M.Éva J2016. 11. 29.

  finom illat jó áron!