Netamin Glükozamin tabletta

Netamin Glükozamin tabletta

Nincs raktáron

Európában a népesség egynegyede szenved ízületi betegségben. Az ízületi szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki, a glükozamin e terekben fejti ki hatását.

Kosárba
EAN kód:5999885110056
Márka:Netamin
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin Glükozamin tabletta Részletes leírás

Európában a népesség egynegyede szenved ízületi betegségben. Az ízületi szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki, a glükozamin e terekben fejti ki hatását. A sejt közötti vízterek mennyisége és rugalmassága a kor előrehaladtával csökken, az ízületek elkezdenek  fájni. A glükozamin az adott szövetféleség rugalmasságát biztosítja, illetve az anyagcsere-folyamatban, mint tápanyag is részt vesz. Mivel egy része folyamatosan elhasználódik, azt pótolni kell kívülről.

A glükozamin természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából nyerik ki. Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek sima felületét és zökkenő- illetve fájdalom-mentes mozgását és a porcszövetek újraképződését, mivel vízmolekulákat képes magához kötni, így kialakítja a sejtek közötti víztereket, amelyek a porcok közötti ízületi nedv mennyiségét, sűrűségét is befolyásolják. Másrészt tápanyagul szolgál a porcot felépítő sejteknek, nélkülözhetetlen az ízületi porc működéséhez.

Az ízületi problémák megoldására használható a glükozamin-szulfát bevitele, leginkább az enyhe porclágyulások esetében segíthet, de a komolyabb ízületi problémáknál is számíthatunk rá, melyek a térd, derék és gerinc esetében jellemzőek.

Miért érdemes szedni?

- Alapvető az egészséges porcok működésében.
- Segíti az ízületek normál működését és mozgathatóságát.
- Időseknek az ízületi kopás okozta tünetek enyhítésére javasolt szedni, illetve amennyiben még nincsenek tünetek akkor megelőző célzattal.
- Sportolóknak különösen ajánlott (főleg olyan sportok esetében melyek jelentős terhelésnek teszik ki az ízületeket, mint futás, súlyzózás, tenisz, futball, stb.).

Adagolási javaslat:
Felnőtteknek napi egy tabletta. A tablettát két étkezés között, mindig ugyanazon napszakban vegye be.

Hatóanyag:
                       Napi adag (egy tabletta)   RDA   
 
Glükozamin                 133 mg                      -


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

S.D.Edina2018. 07. 11.

  Még nem kezdtem el a szedését

Anonim Felhasználó2016. 05. 25.

  Egy hét után javulást tapasztaltam,

Anonim Felhasználó2015. 05. 08.

  Olcsó,kiváló termék!!

Anonim Felhasználó2015. 03. 18.

  Egy hét alatt éreztem a hatását.