Swanson MSM Ultra 1000mg (120) kaps
Swanson MSM Ultra 1000mg (120) kaps - 1.
Swanson MSM Ultra 1000mg (120) kaps - 2.

Swanson MSM Ultra 1000mg (120) kaps

Nincs raktáron

MSM Ultra.

Kosárba
EAN kód:87614026558
Márka:Swanson
Kiszerelés:120 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Swanson MSM Ultra 1000mg (120) kaps Részletes leírás

Az MSM, methyl-sulfonyl-metan egy a természetben előforduló, a ként szerves kötésben tartalmazó vegyület, mely az emberi étrendben és az összes gerinces táplálékában megtalálható és minden élő szervezetben jelen van.

Normális esetben az egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozó embereknek nem lenne kénhiánya. Ám a táplálkozásunk jelentősen megváltozott az elmúlt néhány száz évben. Manapság az emberek nagy része alig eszik friss zöldségeket, így nem jutnak a megfelelő mennyiséghez. A feldolgozott élelmiszerek kén tartalma szinte nulla.

MSM
Az MSM szinte minden sejtünkben jelen van. A legnagyobb koncentrációban a bőrünkben, hajunkban, körmeinkben, csontjainkban, izomzatunkban és az ízületeinkben van jelen.

Jótékony hatásai közé sorolandó azon tulajdonságai, hogy meggátolja az öregedési folyamatokat, vérkeringés javító, méregtelenítő, illetve enyhíti a gyomorégést, megszünteti a székrekedést, megelőzheti a bélparazitákat is egyaránt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.