Biotech Hyper Mass  Karamell-Cappuccino

Biotech Hyper Mass Karamell-Cappuccino

Nincs raktáron

TriCarbo Matrix: 3 különböző szénhidrátforrás; eltérő glikémiás indexszel rendelkező szénhidrátokbólProtein Blend: 3 különböző fehérjeforrásMikronizált kreatin-monohidráttalHozzáadott cukor nélkül*Élelmi rosttalMagas fehérjetartalommal36mg/100g koffeintartalommal** *Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.

Kosárba
EAN kód:5999076224616
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:1000 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Hyper Mass Karamell-Cappuccino Részletes leírás

TriCarbo Matrix: 3 különböző szénhidrátforrás; eltérő glikémiás indexszel rendelkező szénhidrátokbólProtein Blend: 3 különböző fehérjeforrásMikronizált kreatin-monohidráttalHozzáadott cukor nélkül*Élelmi rosttalMagas fehérjetartalommal36mg/100g koffeintartalommal** 

*Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.**Kizárólag a caramel-cappuccino ízesítésű termékre vonatkozik.

A tömeg vonzásában! 

A Hyper Mass kiváló választás a tömegnövelés szerelmeseinek; hiszen a fejlődéshez szükséges megnövelt kalóriabevitelt most egy olyan termékkel egészítheted ki; amely gondosan válogatott összetevőkből áll. 

A Tricarbo Matrix egy szénhidrát komplex; amely 3-féle eltérő glikémiás indexszel rendelkező szénhidrátból áll össze. Mindezt hozzáadott cukor nélkül*! 

A Protein Blend 3 különböző; eltérő felszívódási idővel rendelkező fehérje-összetevőt tartalmaz; így biztosítva számodra az izomtömeg-növeléshez szükséges fehérjeforrást. 

A kiegyensúlyozott tápanyagösszetétel érdekében adagonként 1;4 g zsírt tartalmaz. 

Azonban ez még messze nem minden; hiszen a Hyper Mass  adagonként 3;25 gmikronizált (kisebb szemcseméretű) kreatin-monohidrátot is tartalmaz; amelynek előnyösebbek a tulajdonságai a hagyományos kreatin-monohidrát vegyülethez képest.

 

1 adag (65 g):

254 kcalfehérje: 20gszénhidrát: 38 g
ebből természetesen előforduló cukrok: 4;9 grost: 5;4 gzsír: 1;4 gmikronizált kreatin-monohidrát: 3;25 g
ebből kreatin: 2;9 g

Kiknek ajánljuk a Hyper Mass-t? 

nőknek és férfiaknakedzés utáni izomregeneráció támogatásáhoztesttömeg és izomtömeg növeléshezakinek gondot okoz az extra kalóriabevitel fedezéseA karamell-cappuccino ízesítésű termék 36 mg/100 g koffeint tartalmaz; ennek használatát 18 éves kor felett javasoljuk; gyermekeknek és várandós kismamáknak nem javasoljuk. 

TriCarbo Matrix; avagy az ideális szénhidrát-komplex; hozzáadott cukor nélkül*! 

A tömegnövelés során elengedhetetlen a megnövekedett energiabevitel; amit elsősorban a szénhidrátok és a fehérjék megnövelt fogyasztásával érhetünk el. A mennyiség mellett fontos; hogy a bevitt tápanyagok minőségére is figyeljünk! 

A fentieket figyelembe véve alkottuk meg a TriCarbo Matrixot; amely a magas glikémiás indexű szénhidrát (maltodextrin) mellett nagy mennyiségben tartalmaz alacsony glikémiás indexű rostot; inulin formájában. Továbbá tartalmaz még kukoricakeményítőt; amely modern; széles körben elterjedt szénhidrátforrás. 

Ez a komplex szénhidrát-formula ideális a tömegnöveléshez szükséges energiabevitel fedezéséhez; mindezt hozzáadott cukrok nélkül*. 

Protein Blend: tejsavófehérje koncentrátum; kalcium kazeinát; tejsavófehérje izolátum 

A ProteinComplex 3 különböző; eltérő felszívódási idővel rendelkező fehérje-összetevőt tartalmaz; melyek magas biológia értéküknek köszönhetően kiváló minőségű fehérjeforrást biztosítanak számodra a tömegnövelés során. 

Kiegyensúlyozott tápanyagösszetétel a növekedés szolgálatában 

Egy tömegnövelő esetében különösen fontos; hogy a termék mindhárom makro tápanyagot tartalmazza a megfelelő arányban; a HyperMass-ban ez is teljesül: a magas fehérjetartalom mellett szénhidrát és zsír is szerepel az összetevők között. 

Mikronizált kreatin-monohidrát 

A kreatin 3 aminosav (glicin; metionin; arginin) összekapcsolódásából álló makromolekula; amely növeli a fizikai teljesítményt a rövid; sorozatos; nagy intenzitású mozgás során.

Az Hyper Mass az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz. 

*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Íz: vanília; csokoládé; málnás joghurt; karamell-cappuccino

Kiszerelés: 1000 g (15 adag); 4000 g (61 adag)

Felhasználási javaslat: Keverj el a keverőpalackban egy adagot (65 g = 4 púpozott evőkanál) 450 ml vízben. Edzésnapokon fogyassz egy adagot reggel; egy adagot közvetlenül edzés után. Pihenőnapokon fogyassz egy adagot reggel; egy adagot este.

ÖSSZETEVŐK:

Vanília ízű: TriCarbo Matrix 67% (maltodextrin; inulin; kukoricakeményítő); Protein Blend 23% (tejsavófehérje koncentrátum; kalcium-kazeinát (tejet tartalmaz); tejsavófehérje izolátum); mikronizált kreatin-monohidrát; sűrítőanyag (cellulózgumi); aromák; emulgeálószer: lecitinek (szója); étkezési só; édesítőszer (szukralóz); színezék (tartrazin)1.

Málnás joghurt ízű: TriCarbo Matrix 65% (maltodextrin; inulin; kukoricakeményítő); Protein Blend 23% (tejsavófehérje koncentrátum; kalcium-kazeinát (tejet tartalmaz); tejsavófehérje izolátum); mikronizált kreatin-monohidrát; sűrítőanyag (cellulózgumi); aromák; étkezési sav (citromsav); emulgeálószer: lecitinek (szója); étkezési só; édesítőszer (szukralóz); színezékek (alluravörös AC1; indigotin).

Csokoládé ízű: TriCarbo Matrix 63% (maltodextrin; inulin; kukoricakeményítő); Protein Blend 22% (tejsavófehérje koncentrátum; kalcium-kazeinát (tejet tartalmaz); tejsavófehérje izolátum); zsírszegény kakaópor; mikronizált kreatin-monohidrát; sűrítőanyag (cellulózgumi); aromák; emulgeálószer: lecitinek (szója); étkezési só; édesítőszer (szukralóz).

Karamell-cappuccino ízű: TriCarbo Matrix 64% (maltodextrin; inulin; kukoricakeményítő); Protein Blend 22% (tejsavófehérje koncentrátum; kalcium-kazeinát (tejet tartalmaz); tejsavófehérje izolátum); mikronizált kreatin-monohidrát; zsírszegény kakaópor; sűrítőanyag (cellulózgumi); aromák; instant kávé (1;2%); emulgeálószer: lecitinek (szója); étkezési só; édesítőszer (szukralóz).

1Tartrazin és az alluravörös AC: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Tejet; tojást; szóját; glutént; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉS: Karamell-cappuccino ízű termék koffeint tartalmaz (36 mg/100 g). Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott.

Átlagos tápérték [1 adag: 65 g; adagok száma a termékben: 15/1000g; 34/2270g; 61/4000g; napi adag: 2 adag (130 g)]

 

100 g

RI* (100 g)

65 g

130 g

Energia

1656 kJ/ 391 kcal

20 %

1076 kJ/ 254 kcal

2152 kJ/ 508 kcal

Zsír

amelyből telített zsírsavak

2;2 g

1;2 g

3%

6%

1;4 g

0;78 g

2;9 g

1;6 g

Szénhidrát

 amelyből cukrok

58;5 g

7;6 g

23%

8%

38 g

4;9 g

76 g

9;9 g

Rost

8;3 g

**

5;4 g

11 g

Fehérje

30 g

60%

20 g

39 g

1 g

17%

0;65 g

1;3 g

* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/ 2000 kcal).

** RI érték nincs meghatározva.

 

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Hatóanyagok 65 g (1adag)/ 130 g (napi adag)-ban: mikronizált kreatin-monohidrát 3;25 g/6;5 g; -amelyből kreatin 2;9 g/ 5;7 g.

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): lásd a fehér mezőben (LOT/EXP). 

TÁROLÁS: Tárolja szorosan lezárva; hűvös; száraz helyen.

Biotech Hyper Mass Karamell-Cappuccino Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.