Dr.herz káposztaleves kapszula 50 db

Dr.herz káposztaleves kapszula 50 db

Nincs raktáron

Anyagcsere-folyamatok serkentésére és a zsírlebontás felgyorsítására.

Kosárba
EAN kód:5999883622247
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:50 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.herz káposztaleves kapszula 50 db Részletes leírás

Dr. Herz Káposztaleves + Almaecet + Króm kapszula 50 db

A káposztaleves + almaecet + króm kapszula kúra segítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít és gyorsítja a zsírlebontás folyamatát, valamint megakadályozhatja a zsírlerakódást. A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt.

Hozzájárulhat az éhségérzet csökkenéséhez, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek.Összetevők: káposztapor, almaecetpor, zselatin, sárgarépapor, zellerpor, paprikapor, aszkorbinsav, titán-dioxid, di-alfa-tokoferol-acetát, béta-karotin, piridoxin-hidroklorid, riboflavin

A káposztaleves + almaecet + króm kapszula kúra segítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít, gyorsítja a zsírlebontás folyamatát, valamint megakadályozhatja a zsírlerakódást. A kapszula összetevői nemcsak a fogyásban segíthetnek, de számos más, jótékony hatásuk is van. Tartalmazza mindazokat a hatóanyagokat, melyek nélkülözhetetlenek a fogyáshoz.

Hatóanyagok jótékony tulajdonságai:
A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt. Hozzájárulhat az éhségérzet csökkenéséhez, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek. Részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek.

A B-vitaminok vízoldékony vitaminok lévén a vérrel és a vizelettel gyorsan kimosódnak, ezért rendszeres pótlásuk elengedhetetlen. A B12-vitamin és a biotin az energiatermelő anyagcserében vesz részt, míg a B6-vitamin és a folsav az immunrendszer normál működését támogatja.

Az almaecet felgyorsíthatja az anyagcserét, így a fogyáson kívül javítja mind a fizikai, mind a szellemi állapotot (vérkeringés, végtagok vérellátottsága, koncentráció, szellemi vitalitás). Serkenti az emésztést és részt vesz a szervezet zsírbontó folyamataiban.

Hatóanyagok 2 db kapszulában:
Káposztapor: 600 mg
Almaecetpor: 240 mg
Sárgarépapor: 100 mg
Zellerpor: 100 mg
Paprikapor: 100 mg
C-vitamin: 60 mg
E-vitamin: 6,6 mg
Béta-karotin: 1,4 mg
B6-vitamin: 1 mg
B2-vitamin: 1 mg
B1-vitamin: 1 mg
Folsav: 140 µg
Króm: 40 µg
B12-vitamin: 0,6 µg

Összetevők: Káposztapor, almaecetpor, zselatin, sárgarépapor, zellerpor, paprikapor, aszkorbinsav, titán-dioxid, d-alfa-tokoferol-acetát, béta-karotin, piridoxin-hidroklorid, riboflavin.

Javasolt fogyasztása:napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Gyermekek elől lezárva tartandó!

 

 

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.