Dr.Herz Körömvirág krém

Dr.Herz Körömvirág krém

Raktáron

A körömvirág gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású. .

1 461 Ft
egységár: 11,69 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4033594004044
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:125 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Körömvirág krém Részletes leírás

A készítmény hatóanyagai hámosodást elősegítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek.

Érzékeny, könnyen kipirosodó, viszketésre hajlamos bőr mindennapos ápolására ajánljuk a test teljes felületére. Túlzott napozás után különösen ajánlott.

Gyulladt bőr kezelésére, hámosodás elősegítésére, visszérgyulladásra, érdes, horzsolt bőr regenerálására, száraz, repedezett bőr hidratálására, bőrfelszín megújítására, bőrnyugtatásra, erősen igénybevett kéz és láb ápolására. Környezeti ártalmak kivédésére a teljes bőrfelszínen használható. Ránctalanító hatással is rendelkezik.

Ajánlott arcra: képes az arcbőr szerkezetét javítani és az olajozást is meg tudja csinálni. Nappal is bármikor használható, mert nem zsíros, hanem gyorsan beivódó. Ez egy teljesen új és egyedülálló körömvirág készítmény ebben az értelemben, ugyanis általában a legtöbb körömvirág zsíros, és nem szívódik be.

A készítmény hatóanyagai hámosodást elősegítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Érzékeny, könnyen kipirosodó, viszketésre hajlamos bőr mindennapos ápolására ajánljuk a test teljes felületére. Túlzott napozás után különösen ajánlott

A készítmény hatóanyagai hámosodást elősegítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Érzékeny, könnyen kipirosodó, viszketésre hajlamos bőr mindennapos ápolására ajánljuk.

A teljes testfelületen alkalmazható.

Túlzott napozás után különösen ajánlott!

ÖSSZETEVŐK: AQUA; STEARYL ALCOHOL; CETYL ALCOHOL; MYRISTYL ALCOHOL; CETEARETH-25; CETEARETH-15; MYRETH-4; CETEARYLALCOHOL; PARAFFINUM LIQUIDUM; GLYCERIN; GLYCINE SOJA OIL; CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT; PHENOXYETHANOL; METHYLPARABEN; ETHYLPARABEN; BUTYLPARABEN; PROPYLPARABEN; TOCOPHEROL; BHA; PARFUM: LINALOOL; BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL; BENZYL SALICYLATE; ANISE ALCOHOL; ALPHA-ISOMETHYL IONONE; LIMONENE; GERANIOL; CINNAMAL; C.I. 19140; C.I. 15985; C.I. 162

Kiszerelés: 125ml

Dr.Herz Körömvirág krém Összetevők

AQUA; STEARYL ALCOHOL; CETYL ALCOHOL; MYRISTYLALCOHOL; CETEARETH-25; CETEARETH-15; MYRETH-4; CETEARYLALCOHOL;PARAFFINUM LIQUIDUM; GLYCERIN; GLYCINE SOJA OIL; CALENDULAOFFICINALIS EXTRACT; PHENOXYETHANOL; METHYLPARABEN; ETHYLPARABEN;BUTYLPARABEN; PROPYLPAR

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 03. 29.

  Nem zsírosít, sőt, mattítja a bőrömet Arcra szinte csak ezt használom

  A vége felé kicsit kényelmetlen, hogy ilyen tégelyben van egy laposabb jobb lenne

mk172016. 12. 28.

  Nem zsírosít, hamar beszívódik, jól hidratál

  A tégelyből a végefelé elég macerás kiszedni a krémet.

Szigeti Ilonka2015. 07. 21.

  Eddig a balzsamot ismertem, remélem ez is jó lesz.