Garuda Ayurveda Eukaliptusz balzsam

Raktáron

Eukaliptuszt, wintergreen olajat, mentholt és kámfort tartalmazó balzsam mely nyugtatja és hűsíti a bőrt, majd kellemes, meleg érzetet vált ki. Alkalmazás: Kis mennyiséget vigyen fel az érintett területekre (mellkas, nyak, hát), majd gyengéden masszírozza a bőrbe, hogy a hatóanyagok kifejthessék hatásukat.

1 111 Ft
egységár: 123,45 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8906009652405
Márka:Garuda
Kiszerelés:9 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garuda Ayurveda Eukaliptusz balzsam Részletes leírás

Eukaliptuszt, wintergreen olajat, mentholt és kámfort tartalmazó balzsam mely nyugtatja és hűsíti a bőrt, majd kellemes, meleg érzetet vált ki. 

Alkalmazás: Kis mennyiséget vigyen fel az érintett területekre (mellkas, nyak, hát), majd gyengéden masszírozza a bőrbe, hogy a hatóanyagok kifejthessék hatásukat. Alkalmazása különösen a megfázás időszakában javasolt. 

Figyelmeztetés:
Csak külsőleg! Használata ép, sérülésmentes bőrön ajánlott! Kerülje a szem környékét és a nyálkahártyát! Használata gyermekeknek nem ajánlott! A termék bármely összetevőjével szembeni érzékenység esetén használata nem ajánlott! Használat után gondosan zárja vissza!

Garuda Ayurveda Eukaliptusz balzsam Összetevők

Mentha piperata oil15%, Gaultheria procumbens leaf oil10%, Cinnamomum camphora leaf extract 10%, Eucalyptus globulus leaf oil 8% Pinus longifolia heartwood oil 3% Cinnamomum zeylanicum bark oil 2%, Cymbopogon citratus leaf oil 2 % Syzygium aromaticum flow

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Steve2020. 03. 09.

  Nem csodaszer, de ha eddig lamentáltál, MOST szerezd be, szuper! Többet ad, mint amit a leírása ígér!!! Nem csupán hatékony és kedvező árú, de kellemes hűs érzetet ad, kiadós, valóban remek ár érték arányt biztosít

Anonim Felhasználó2018. 03. 30.

  Migrénre nagyon jó! Kár,hogy nincs nagyobb kiszerelésben.

Kővári Orsolya2018. 03. 06.

  Fejfájáskor,amig hat a gyógyszer segit.

Anonim Felhasználó2017. 12. 01.

  Nem voltam megfázva, így nem használtam arra, de a felfájásom enyhítette.

Kővári Orsolya2017. 04. 02.

  Amig a gyógyszer hat,segiti tompitani a fejfájást.Van hogy gyógyszert se kell bevennem.

Kővári Orsolya2016. 12. 01.

  Migrénre szuper,a gyógyszert néha helyettesiti.