Naturstar Kurkuma krém-gél

Naturstar Kurkuma krém-gél

Raktáron

Bőrápoló gél kurkumakivonattal és hűsítő mentollal. Bőrápolási céllal ajánljuk a sajgó ízületek környékének masszírozására. Egyedülálló gyógynövény komplex, különleges krém-gél formulájának köszönhetően hatékonyan felszívódik.

4 021 Ft
egységár: 16,08 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999561010182
Márka:Naturstar
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturstar Kurkuma krém-gél Részletes leírás

Bőrápoló gél kurkumakivonattal és hűsítő mentollal. Bőrápolási céllal ajánljuk a sajgó ízületek környékének masszírozására. Egyedülálló gyógynövény komplex, különleges krém-gél formulájának köszönhetően hatékonyan felszívódik.
Kurkuma jótékony hatásai

A kurkuma segíti a vérképzést, a szívműködést, és a keringést. Jótékony hatása érezhető a tüdőben, a felső légutak és az idegrendszer megfelelő működésében. Hozzájárul a szervezet ellenálóképességének megőrzéséhez, és erősíti a szervezetet az allergiák kialakulásával szemben. Nagy mennyiségben fokozza a szervezet kortizol termelését, mely hatékonyan csökkenti a szervezetben zajló gyulladásos folymatokat. Antioxidáns hatású, javítja a rákkal szembeni hatékonyságot növelő mechanizmusokat, gátolja a rákos sejtek növekedését, burjánzását és szóródását. Jelentős mértékű befolyással bír a rák-, szív-és érrendszeri betegségek, valamint a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór elleni védelemben. Megvédhet a szürke hályoggal szemben, és visszafordíthatja a cukorbetegség okozta károkat.
Kurkuma és a kurkumin hatása és alkalmazása az indiai népgyógyászatban

Az indiai népgyógyászatban a kurkumát emésztésserkentőként, lázak, fertőzések, ízületi panaszok és májbetegségek ellen alkalmazták. A kurkuma fő hatóanyaga a kurkumin, amely a polifenolok csoportjába tartozik. A kurkuma erős antioxidáns hatású, terápiás alkalmazása nagyon hasonló számos bioflavonoidéhoz, hatékony gyulladáscsökkentő, antibakteriális, immunstimuláló vegyület. Az eddig publikált klinikai kutatások eredményeinek alapján a kurkuma alkalmazható vérkeringés javítására, vérrögök kialakulásának meggátlására, csökkentheti a trombózis és az infarktus kialakulását. Májvédő hatású lehet, a májsejtek fehérje anyagcseréjét segítő hatása miatt, továbbá jótékony hatása lehet az ízületekre, ízületgyulladásokra és az inakra. A kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmazza.

Naturstar Kurkuma krém-gél Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:18
Csomagolási mértékegység:db/karton

Naturstar Kurkuma krém-gél Kulcsszó

naturstar,kurkuma,kurkuma krém,ízületi fájdalmak,húzódás

Naturstar Kurkuma krém-gél Összetevők

Aqua, Curcuma Longa Root Extract, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Stearic Acid, Polysorbate 60, Lavandula Angustifolia Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Menthol, Carbomer, Petrolatum, Imidazolinidyl Urea, Tocopherol & Beta-Sit

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Mere2019. 12. 01.

  Nagyon jó fájdalomcsillapító

Anonim Felhasználó2019. 10. 03.

  ajánlom, mert egy enyhe fájdalom csillapítást eredmányez

Anonim Felhasználó2019. 03. 19.

  Mert nagyon jó hatással van az ízületekre. Kellemes az illata.

Judit2019. 01. 17.

  csillapítja az izületi fájdalmat

  sajnos fog, de erre számítottam.

Anonim Felhasználó2018. 12. 05.

  kellemesen hűsít,enyhíti a fájdalmat, rövid ideje alkalmazom

Anonim Felhasználó2018. 10. 27.

  Fájdalomra nagyon jó!

Anonim Felhasználó2018. 10. 11.

  hamar felszívódik és tényleg hat!

Anonim Felhasználó2018. 07. 05.

  Sokat segített a fájdalminkon, már a barátaink is ezt a krémet használják.

Még több mutatása