Thermal Harkányi Gyógyviz-Bor krém

Raktáron

Jó izomlazító hatással rendelkező bőrápolószer, alkalmas a reumás fájdalmak csökkentésére. .

1 661 Ft
egységár: 22,14 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997182111110
Márka:Thermal
Kiszerelés:75 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Thermal Harkányi Gyógyviz-Bor krém Részletes leírás

Thermal Harkányi Gyógyvíz - Bor krém

A Harkányi gyógyvíz mikro- és nyomelem tartalmánál fogva kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok esetén a bőrön keresztül bejuttatva a köszvény, a reumatikus-, izületi-gyulladásos folyamatok csökkentésére és kezelésére. A könnyen felszívódó, zsíros nyomot nem hagyó, hatékonyan hidratáló, és az oldott mikro- és nyomelemeket a bőr mélyebb rétegeibe is bejuttató professzionális masszázskrémbe nagy mennyiségben vittük be a gyógyvizet. Következésképpen megtapasztalhatja, hogy a krémet a bőrbe masszírozva a gyógyvizes kezelés és masszázs hatékonysága megnő.

A krémben lévő E-, B1-, B3-, és  B5   vitaminok a  regenerációs folyamatokat  felgyorsítják, hozzájárulnak a fájdalomérzet csökkentéséhez. A krémbe nagy mennyiségben bedolgozott speciális kamilla-kivonat: ízületi és izomgyulladásos folyamataiból eredő panaszok kezelésére kiválóan alkalmas. A krémben alkalmazott vitaminok a rozmaring illóolajával (bornilacetát, eukaliptol, rozmaringsav stb. hatóanyagai ) elősegítik a gyulladásos folyamatok gyors befejeződését, azáltal, hogy a lipoxigenáz aktivitását gátolja ez az erős antiphlogistikum. Neuralgia (idegzsába) és isiász esetén valamint alsó végtagok keringési zavaraiban ( alacsony vérnyomás esetén ) is javallt az alkalmazása: a szakirodalmi adatok is alátámasztják a rozmaring illóolajában lévő hatóanyagainak eredményes felhasználását.

Alkalmazása:
A krémet használhatjuk alkalomszerűen, vagy gyakori fájdalom esetén kúraszerűen. A krémet kenjük a fájdalmas testrészre és enyhe mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe. Kúraszerű alkalmazása esetén a krémet naponta többször ( kétszer-háromszor ) célszerű használni akkor is, ha a fájdalom éppen nem jelentkezik. A rendszeres használat csökkenti a fájdalom kialakulásának gyakoriságát és annak erősségét.
Egy kúra időtartama kb. hét nap.

Összetevők:
Water / Aqua, Zea Mays (Corn), Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Sorbitan Laurate, White Bees Wax, Ceteareth-20, Stearyl Alcohol, Sodium Carbonate, Hydrolysed Wheat Protein Olivate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Niacinamide, Thiamine, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Caprylyl Glycol, Diazolidinyl Urea ta, Dimethicone, Shorea Stenoptera Butter, Tocopheryl Acetate, Vitamin B3, Carbomer, Ethyl Acetate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil, Citric Acid, Boric Acid, Magnesium Sulfate, Potassium Chloride, Zinc Sulfate, Ferrous Sulfate, Citrus Limonum Oil

Thermal Harkányi Gyógyviz-Bor krém Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2024. 01. 30.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.