Aquacoll Kollagénel Dúsított Üdítőital Lime 500 ml

Aquacoll Kollagénel Dúsított Üdítőital Lime 500 ml

Nincs raktáron

Egy finom italt inna? Kóstolta már az Aquacoll üdítőitalait?  Az Aquacoll Lime-os üdítőitala egy új világot nyit meg az Ön számára, hiszen rendkívül frissítő, friss lime íze van. Általa az egész család úgy érezheti, mintha egy trópusi tengerparton pihenne, miközben frissen facsart lime-ba kortyolhatna.

Kosárba
EAN kód:5999886264017
Márka:Aquacoll
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aquacoll Kollagénel Dúsított Üdítőital Lime 500 ml Részletes leírás

Egy finom italt inna? Kóstolta már az Aquacoll üdítőitalait?

 

Az Aquacoll Lime-os üdítőitala egy új világot nyit meg az Ön számára, hiszen rendkívül frissítő, friss lime íze van. Általa az egész család úgy érezheti, mintha egy trópusi tengerparton pihenne, miközben frissen facsart lime-ba kortyolhatna. Ön is kipróbálná?

 

A lime, azaz a zöldcitrom a trópusi és mediterrán területek gyümölcse, ám valódi őshazája az Indonéz szigetvilág. Magyarországon rendkívül kevesen fogyasztják, holott rengeteg pozitív hatása ismert:

A szívet és az érrendszert erősíti, az ezeket támadó betegségeknek fő ellenszere lehet, hiszen a fogyasztása gátolja az érelmeszesedést. A magas koleszterinszintre és a cukorbetegségre is ajánlott a fogyasztása, valamint a vérrögképződés ellen is kiválóan alkalmazható. Javítja az emésztést, gátolja a székrekedést, valamint antioxidánsai a gyomorfájást, a refluxot és a puffadást is enyhítik. Lázcsillapító hatásáról is ismert.

 

Válassza az Aquacoll kollagénes Lime üdítőitalát, ha:

Egy valódi trópusi-mediterrán italra vágyik.

Szereti a lime ízét.

A lime jótékony hatásaival szeretné pozitívan befolyásolni a szervezetét, hogy az mindig helyesen működjön.

Egy olyan frissítőre vágyik, amely előidézi Önnek egy trópusi tengerparton töltött nyaralás emlékét.                                                                            

Átlagos tápérték táblázat (100ml)Energia: 20 kJZsír: 0 gmelyből telített zsírsavak: 0 gSzénhidrát: 0 gmelyből cukrok: 0 gRost: 0 gFehérje: 0,9 gSó: 0,01 gÖsszetevők:Természetes ásványi anyagokat tartalmazó víz, hidrolizált kollagén (Peptan®),Antioxidáns: C vitamin, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, természetes színezékek:Klorofilin rézkomplexei, klorofilokÉdesítőszer: szteviol glikozid, szukralóz. Tartósítószer: kálium szorbát.Kollagén tartalom:5000 mg/palackKálcium: 102 mg/lMagnézium: 14,1 mg/lKálium: 2 mg/lNátrium: 19 mg/l

Forgalmazza: Kellys Healthy Life Kft., Magyarország (EU), Cím: 1174 Budapest, Orgoványi utca 4


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.