Bioextra Grapefruit Mag kivonat 4x20 ml

Bioextra Grapefruit Mag kivonat 4x20 ml

Nincs raktáron

A grapefruit magban (Citrus Paradise) található hatóanyagok hozzájárulhatnak a szervek, szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához.  A Grapefruit Mag-Kivonatban található citrus bioflavonoidok, gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, ezért fokozzák a C-vitamin hatását, és gátolják annak bomlását.

Kosárba
EAN kód:5997367701778
Kiszerelés:80 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioextra Grapefruit Mag kivonat 4x20 ml Részletes leírás

A grapefruit magban (Citrus Paradise) található hatóanyagok hozzájárulhatnak a szervek, szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához. 
A Grapefruit Mag-Kivonatban található citrus bioflavonoidok, gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, ezért fokozzák a C-vitamin hatását, és gátolják annak bomlását. 
A kapillárisok kóros átjárhatóságát és törékenységét csökkentik. 

A flavonoidok az emberi szervezet zavartalan működéséhez szükséges úgynevezett esszenciális anyagok; a grapefruit mag kivonat P-vitamint is tartalmaz. 
A kivonat 800 baktérium- és vírustörzs, valamint 100 gombafaj és számos egysejtű parazita növekedését már nagy higításban is gátolja, ugyanakkor a fiziológiás baktériumflórát nem károsítja. 
Nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot.

Adagolás: felnőtteknek napi 2-3-szor 10-15 cseppet egy pohár folyadékkal bevenni.

Kiszerelés: 4x20 ml.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.