Dr.Chen Szűztea Comfort Kapszula

Dr.Chen Szűztea Comfort Kapszula

Raktáron

Testsúlycsökkentést támogató étrend-kiegészítő készítmény.

2 778 Ft
egységár: 46,3 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561421995
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Szűztea Comfort Kapszula Részletes leírás

Szűztea Comfort kapszula - 60db

Az emésztőrendszer komfortjáért

Testsúlycsökkentést támogató étrend-kiegészítő készítmény édesköménnyel, ánizzsal és korianderrel az emésztőrendszer támogatásáért. A hagyományos Szűztea kapszula új generációs fejlesztése, amely hozzájárul az emésztőrendszer normál gáz-egyensúlyához, aminek szerepe van a puffadás kialakulásának elkerülésében.

A Szűztea COMFORT a klasszikus Szűztea kapszula innovációja, kifejezetten az emésztés egyensúlyát támogató gyógynövények kombinációja. A zöldtea polifenol hatóanyagai támogatják az anyagcserét és a zsírok oxidációját. Az édeskömény és az ánizs támogatja az emésztőrendszer egészségét, a koriander segít fenntartani a normál gáz-egyensúlyt az emésztőrendszerben, ezzel támogatva a puffadás elkerülését.
A szennalevél hozzájárul a bélműködés rendszerességéhez, támogatja a bélfunkciót, az emésztés ritmusát.

Összetevők: zöldtea polifenol, édeskömény, koriander, zselatin, ánizs, szennalevél, zsírsavak magnézium sói (csomósodást gátló), színezékek (titán-dioxid, vas-oxid, indigókármin)

Adagolás: naponta 2 x 1 kapszula reggel és este, bőséges folyadékkal bevéve.

Aktív összetevők napi 2 kapszulára: zöldtea polifenol: 240 mg; édeskömény: 200 mg; koriander: 200 mg; ánizs: 90 mg; szennalevél: 50 mg.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Fogyasztása 12 éven aluli gyermeknek, várandós és szoptató anyáknak, bármely összetevőkre való érzékenység esetén nem ajánlott. 1 hétig alkalmazható, majd tartson szünetet! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Dr.Chen Szűztea Comfort Kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.