Dr.Chen Útifű Maghéj Kivonat

Dr.Chen Útifű Maghéj Kivonat

Raktáron

Testsúly-kontroll természetesen.

2 830 Ft
egységár: 31,44 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561421315
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Útifű Maghéj Kivonat Részletes leírás

Útifű maghéj kivonat - 90db
Kiszerelési egység: 450 mg × 90 db

Az útifű maghéj segít fenntartani az egészséges bélműködést és megkönnyíti a bélmozgást. 

Világszerte egyre gyakoribbá válnak azon megbetegedések, amelyek kialakulásában szerepet játszanak a helytelen táplálkozási és életmódbeli tényezők. Az egészségmegőrzésben nagy fontossággal bírnak a vitaminok, az ásványi anyagok, valamint az élelmi rostok is.

Rostok fogyasztása segíti a salakanyagok eltávolítását a bélrendszerből, ezért „bélseprűnek” is szoktuk nevezni. Fontos szerep hárul a rostokra az energiaszegény étrendben és a testsúlycsökkentő diétában is, mert lassítják a szénhidrátok emésztését, valamint felszívódását, ezáltal segítenek elkerülni a vér glükóz szintjének ingadozását. További jótékony hatásuk, hogy megfelelő folyadékfogyasztás mellett a gyomorban vizet szívnak magukba. Ennek köszönhetően fokozzák a teltségérzetet plusz kalória hozzáadása nélkül.
Összetevők: útifű maghéj kivonat, zselatin.

Hatóanyagok napi 2 kapszulára: Útifű maghéj kivonat: 700 mg (megfelel 2800 mg útifű maghéjnak).

Adagolás: naponta 2 x 1 kapszula bevétele javasolt bőséges folyadékkal lenyelve, étkezés előtt fél órával. Naponta minimum 1,5-2 liter folyadék elfogyasztása javasolt a készítmény alkalmazása idején.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. alkalmazása 6 éven aluliaknak, illetve bélzáródás esetén nem ajánlott. Fokozott folyadékbevitel javasolt a készítmény alkalmazása idején.

Dr.Chen Útifű Maghéj Kivonat Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.