Probifiber rost-komplex a mikroflóra vitalitásáért 200 g

Probifiber rost-komplex a mikroflóra vitalitásáért 200 g

Nincs raktáron

A növényi rostok kedvezően hatnak az emésztésre és segítenek megszabadulni a méreganyagoktól. Csökkentik az elhízás lehetőségét és számos betegségtől is óvhatnak. .

Kosárba
EAN kód:5998219308350
Márka:Probifiber
Kiszerelés:200 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Probifiber rost-komplex a mikroflóra vitalitásáért 200 g Részletes leírás

Probifiber rost-komplex a mikroflóra vitalitásáért 200 g

Az egészség megőrzése szempontjából fontos a jól működő emésztőrendszer. A táplálékokban lévő növényi rostok kedvezően hatnak az emésztésre és segítenek megszabadulni a méreganyagoktól, csökkentik az elhízás lehetőségét és számos betegségtől is óvhatnak.

Az élelmi rostok növényi eredetű ballasztanyagok, összetett szénhidrátok, más néven poliszacharidok, melyeket az emésztőenzimek csak részben, vagy egészben érintetlenül hagynak. Az enzimek nem képesek felszívódásra alkalmas kisebb egységekre bontani, így nem szívódnak fel a vékonybélben, hanem változatlan formában jutnak el a vastagbélig, ahol kifejtik az egészségre gyakorolt jótékony hatásukat. A bélbaktériumok által részben vagy teljes mértékben fermentálódnak, miközben számos melléktermék, köztük rövid szénláncú zsírsavak keletkeznek, amelyeknek fontos szerepük van például abban, hogy a vastagbélhámszövet sérülésmentes maradjon.

Első lépcsőben támogassuk szervezetünk mikroflóráját, mivel életmódunk, táplálkozásunk sok esetben károsítja azt.
Második lépcsőben érdemes olyan közeget létrehozni, amiben gyorsan és hatékonyan képesek a minket támogató szinergista mikrolények szaporodni. Ezt a célt szolgálja a Probifiber rost-komplex.

Összetétel: akácia rost, citromhéj, vörösszőlő mag, almapektin, csicsóka por

Nettó tömeg: 200 g

Felhasználási javaslat: napi 10g (2 mérőkanál) porkeverék 1,5-2 dl vízben vagy CUKORMENTES zöldség-, gyümölcslében elkeverve, lefekvés előtt.

Átlagos tápérték 100g termékben:
- Energia741,46/177,1 kJ/kcal
- Zsír1,5 g
    melyből telített zsírsavak0,3 g
- Szénhidrát4,175 g
    amelyből cukrok1,775 g
- Rost65,3 g
- Fehérje3,705 g
- Só0,008 g

Tárolás: száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.