Forcapil kapszula hajra, körömre

Forcapil kapszula hajra, körömre

Raktáron

A Forcapil kapszula egy étrend-kiegészítő készítmény azok számára, akik szeretnék megőrizni hajuk és körmeik szépségét. A keratin a haj legfőbb alkotóeleme, egy olyan szerkezeti fehérjéje, ami a haj rugalmasságáért, ellenállóképességéért és fényességéért felelős.

13 978 Ft
egységár: 77,66 Ft / db
Kosárba
EAN kód:3578832143020
Márka:Forcapil
Kiszerelés:180 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Forcapil kapszula hajra, körömre Részletes leírás

Forcapil kapszula egy étrend-kiegészítő készítmény azok számára, akik szeretnék megőrizni hajuk és körmeik szépségét.

A keratin a haj legfőbb alkotóeleme, egy olyan szerkezeti fehérjéje, ami a haj rugalmasságáért, ellenállóképességéért és fényességéért felelős. Kéntartalmú aminosavakból – mint a cisztin és a metionin – szintetizálódik cink és B vitaminok segítségével. A keratin a köröm egyik fő alkotóeleme is.
A Forcapil egy komplett formulát tartalmazó készítmény kénes aminosavakkal (cisztinnel és metioninnal), vitaminokkal és ásványi anyagokkal.
A cink, akárcsak a keratin, a fehérjeszintézishez járul hozzá. A B8 vitamin segít megőrizni a haj egészségét, rugalmasságát, fényét és ellenállóképességét. A cink szintén hozzájárul a körmök egészségének és szépségének megőrzéséhez.

Használati utasítás:
2 kapszula reggel, előírásnak megfelelően 2-től 4 hónapig tartó kezeléshez. A reggeli során nyelje le a kapszulákat egy nagy pohár víz kíséretében.

FIGYELMEZTETÉS:
• Terhes nők számára csak a terhesség 2. trimesztertől alkalmazható.
• Alkalmazható szoptató kismamák számára.
• Gyermekek elől elzárva tartandó.
• Ne haladja meg az előírt, napi bevitelt.
• Az étrend-kiegészítő készítmény nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 07. 27.

  Ajánlom, mert sok más szerrel ellentétben, a hosszútávú hatása látványos.

Anonim Felhasználó2015. 11. 13.

  tényleg jó. Nekem a fodrászom beszélt róla először, és évente szoktam egy kúrát csinálni.