GAL Borsmentaolaj kapszula

GAL Borsmentaolaj kapszula

Raktáron

Borsmentaolaj.

4 984 Ft
egységár: 83,07 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885398737
Márka:GAL
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

GAL Borsmentaolaj kapszula Részletes leírás

A következő megoldást láttuk a legmegfelelőbbnek:

A molekuláris gasztronómia csínjai közül ellesett módszerrel a borsmentaolajat egy olyan ún. tápiókamaltodextrin segítségével porítunk, melyet természetes módon (enzimek segítségével), kémiai átalakítás nélkül nyertünk tápiókakeményítőből. Ezután ún. mikrokristályos cellulózzal keverjük, ami az ijesztő neve ellenére nem más, mint apróra őrölt növényi cellulóz, azaz rost. Majd végül egy természetes, savnak ellenálló bevonattal ellátott növényi kapszulába töltjük, hogy a savas gyomorban késleltetve, vagy egyáltalán ne oldódjon. A kapszulának így van ideje eljutni a vékonybélig, ahol feloldódva, az említett tápiókába „zárt” borsmentaolaj kiszabadul, míg a nem emészthető cellulóz rostok segítik a hatékonyabb továbbhaladását, hogy megfelelően, végig az egész bélrendszeren keresztül ki tudja fejteni a borsmentaolaj a hatását.

A bélben oldódó, gyomorsavnak ellenálló kapszulákba töltött borsmentaolaj hatásosságát számos humán-klinikai kutatás támasztatja alá, melyek a következő betegségekre találták hatásosnak:

SIBO (Small Intestine Bacterial Overgrowth)

A vékonybél baktériumainak túlszaporodása, ami nagyon gyakori és szinte minden bélrendszeri betegségnek oka vagy következménye. A bélben oldódó borsmentaolaj SIBO elleni hatása egyedülálló. Hatását antibakteriális és biofilm-réteg bontó hatásának is köszönheti, ami által a bélflóra egyensúlyát segít helyreállítani.

A SIBO tünetei a következők:

Hasmenés és szorulás
Puffadás és túlzott gázképződés
Étkezés utáni hányinger
Reflux és gyomorégés

Irritábilis Bél Szindróma (IBS) – Az IBS egy bélgörcsökkel, fájdalommal, hasmenéssel és/vagy székrekedéssel járó állapot. A bélbe jutó borsmenta önmagában, egyéb kezelés nélkül is rendkívül hatásosan enyhíti vagy akár meg is szünteti a tüneteket.

Közel tucatnyi kutatás igazolja ezt a hatását. A SIBO és IBS gyakran együtt jár és elképzelhető, hogy az IBS oka sok esetben maga a SIBO. Így a borsmenta IBS-re gyakorolt hatása sem meglepő.

Felhívás:

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A GAL SynergyTech Zrt. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a GAL termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.

GAL Borsmentaolaj kapszula Összetevők

Mikrokristályos cellulóz, HPMC (kapszula), borsmentaolaj, tápióka maltodextrin

GAL Borsmentaolaj kapszula Tudnivalók

Aktív összetevők 2 kapszulában / 6 kapszulában Borsmentaolaj 200mg / 600mg

GAL Borsmentaolaj kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 03. 29.

  Régóta szenvedek orrdugulással. Úgy néz ki, ez a termék oldja meg a problémámat.