Homoktövis Húsolaj kapszula

Homoktövis Húsolaj kapszula

Raktáron

​Felhasználási útmutató: Naponta 2 kapszula. Nemesített, homoktövis (Hippophae rhamnoides) gyümölcs olajából készült, kíméletes eljárással. A homoktövis régóta ismert és újra felfedezett növény. Bogyóinak kedvező élettani hatásokat tulajdonítanak, melynek igazolására számos tudományos vizsgálat irányul.

2 331 Ft
egységár: 77,7 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997310301055
Márka:Sanddorn
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Homoktövis Húsolaj kapszula Részletes leírás

​Felhasználási útmutató: Naponta 2 kapszula.

Nemesített, homoktövis (Hippophae rhamnoides) gyümölcs olajából készült, kíméletes eljárással. A homoktövis régóta ismert és újra felfedezett növény. Bogyóinak kedvező élettani hatásokat tulajdonítanak, melynek igazolására számos tudományos vizsgálat irányul.

Fogyasztása hozzájárul a szervezet karotinoid szükségletének és telítetlen zsírsavakkal történő ellátásának biztosításához.

Figyelmeztetés: A fogyasztó az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
 

Homoktövis Húsolaj kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Homoktövis Húsolaj kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2022. 09. 29.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2018. 03. 12.

  Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket

Anonim Felhasználó2017. 06. 22.

  javulnak a laboreredményeim