Acai Gyümölcs-Feketeribizli ampulla
Acai Gyümölcs-Feketeribizli ampulla - 1.
Acai Gyümölcs-Feketeribizli ampulla - 2.

Acai Gyümölcs-Feketeribizli ampulla

Nincs raktáron

Kiszerelés: 10x10 ml. Az Acai Berry gyógyító hatása összetételének köszönhető, mely elképesztő mértékű antioxidánst, valamint rengeteg vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Jelenleg nincs még egy ilyen gyümölcs a világon, mely az Acai Berry összetételével vetekedhetne, akár minőség, akár mennyiség szempontjából.

Kosárba
EAN kód:6928157004693
Márka:Berry Company
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Acai Gyümölcs-Feketeribizli ampulla Részletes leírás

Kiszerelés: 10x10 ml.

Az Acai Berry gyógyító hatása összetételének köszönhető, mely elképesztő mértékű antioxidánst, valamint rengeteg vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Jelenleg nincs még egy ilyen gyümölcs a világon, mely az Acai Berry összetételével vetekedhetne, akár minőség, akár mennyiség szempontjából.

Antioxidáns, lassítja az öregedést, csökkenti a ráncokat kényezteti a bőrt
Baktériumölő,
Gyulladáscsökkentő,
Koleszterinszínt csökkentő, élelmi rostok segítségével emésztés elősegítő
Gyorsítja az anyagcserét-kalória égetést.

Az ampulla másik jelentős összetevője a fekete ribizli, szintén kiemelkedő antioxidáns, nagyon magas a C-vitamin tartalma, valamit E, B1, B2, vitaminokban gazdag, jelentős a vastartama is, ami elősegíti a vörösvérsejtképzést.
Lényeges az Antocián (koleszterinszínt szabályozó) és polifenol tartalma.

Nagyon magas az antioxidás tartalma, megelőzve az áfonyát (2X) és szőlőt (10X) .
Nyomelemeket, vitaminokat (B1, B2, B3, C, E,) ásványi anyagokat, aminósavakat (19 féle), élelmi rostokat tartalmaz.
Esszenciális zsírokban gazdag-ellenőrzés alatt tartja a rossz koleszterin szintet (LDL) segíti a jó koleszterin (HDL) működését

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.