Bio Moringa Kapszula 30

Bio Moringa Kapszula 30

Raktáron

Immunerősítő, jó hatású az ízületekre. Igazi energiabomba, mely javítja a közérzetet. .

2 470 Ft
egységár: 82,34 Ft / db
Kosárba
EAN kód:91037440334
Márka:Bio
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio Moringa Kapszula 30 Részletes leírás

Bio Moringa kapszula 30 db

A Moringa hatóanyaga csökkentheti az ízületi gyulladást, megelőzheti a migrénes típusú fejfájás kialakulását.

A Moringa hatóanyaga stabilizálhatja a vércukorszintet és a vérnyomást. Jótékonyan hathat a vérkeringésre, az agy és a szem vérellátására, a szív- és érrendszerre. Ezáltal gátolhatja az érelmeszesedést is.

A Himalája lábánál őshonos moringa kétszer több vitamint tartalmaz, mint a répa, 14-szer több kalciumot, mint a tej, 4-szer több rostot, mint a zab, 4-szer több káliumot, mint a banán és 9-szer több vasat, mint a spenót. A fa minden része ehető, de a levelében van a legmagasabb hatóanyag-koncentráció. Mivel a szárított levél a leggazdagabb tápanyagokban, már kis mennyiségben képes a szervezetben lévő hiányokat pótolni.

A moringa megközelítőleg 46 antioxidánst tartalmaz, így egyike a leggazdagabb természetes antioxidáns forrásoknak. Mint tudjuk, nagyon fontos a szerepük a szabadgyökök semlegesítésében, amelyekből, ha túl sok van, betegségeket is okozhatnak. Más antioxidáns forrásokkal ellentétben, a moringa levelek számos más tápanyagot is kínálnak a szervezet számára, ami azért fontos, mert jól ismert tudományos tény, hogy az antioxidánsok jobban dolgoznak más tápanyagokkal való kombinációban. A moringa levelek flavonoidban is gazdagok, ami az antioxidánsok egy csoportja.

A moringában található tápanyagok:

A moringának a vas és kálcium tartalma a legkiemelkedőbb, de további tápanyagokban is gazdag.
Vitaminok: A-, B6-, B12-, E- és K-vitamin, thiamin, niacin, riboflavin, folát.
Ásványi anyagok: kálcium, foszfor, cink, vas, kálium, réz, magnézium, nátrium, mangán.
Fitonutriensek: Karotinoidok, flavonoidok, glükozinolát, ellágsav, resveratrol, fitoösztrogén.
Esszenciális aminosavak: Izoleucin, leucin, lizin, methionine, fenilalanin, treonin, triptofán, valin.
Nem esszenciális aminosavak: alanin, arginin, aszparaginsav, cisztin, glutamin, glicin, hisztidin, prolin, serine, tirozin.

Ezeknek köszönhetően energiát adhat és erősítheti az immunrendszert.

Adagolás: napi 1-3 kapszula bő vízzel étkezés közben.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó

Bio Moringa Kapszula 30 Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.