Vitaking CLA Plus gélkapszula

Vitaking CLA Plus gélkapszula

Nincs raktáron

CLA Super gélkapszula.

Kosárba
EAN kód:5999561252162
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking CLA Plus gélkapszula Részletes leírás

CLA Plus: 4 az 1-ben!
A CLA Plus termék speciális összetevőket tartalmaz. Minden egyes benne található tápanyag a szervezet működését segítheti. Négyféle összetevője külön-külön is fantasztikusan hat, így együtt alkalmazva őket pedig különösen hatékonyak.

CLA Plus összetevői
L-karnitin – az emberi szervezet által is előállított természetes anyag. A megfelelő képzéshez sok vitamin és ásványi anyag szükséges. A karnitint a szervezetünk is képes előállítani, amennyiben elegendő mennyiségű vas, B1- és B6-vitamin, valamint két aminosav a lizin és a metionin jelen van a táplálékunkban. Az l-karnitin szintézise függ ezen kívül a C-vitamin ellátottságunktól is. Érdemes pótolni, ha edzésre jársz.

A zöld tea kivonat (EGCG) A világon sokkal többen fogyasztanak teát, mint bármilyen más italt, persze a víz kivételével. A zöldteát frissítőként már 5000 évvel ezelőtt is iszogatták a kínaiak. Manapság nem csak frissítő italként, hanem táplálék-kiegészítőként is egyre többen kedvelik és alkalmazzák.
CLA – másnéven konjugált linolsav. A CLA (Conjugated Linoleic Acids) nevét a lenolaj után kapta, mert először ebből sikerült kivonni (Linum = len, latinul). A linolsavnak nagy szerepe van a felvett zsír felhasználásába. Természetesen előforduló tápanyag, a húsok egyik alkotóeleme.
Lecitin – egy természetes anyag. Növényi eredetű élelmiszerekben, például a szójában fordul elő. Két fő hatóanyagból épül fel: kolinból és inozitolból. A lecitin minden élő sejtben jelen van. A legnagyobb koncentrációban az agy, a szív, a máj és a vesék sejtjeiben található meg.
Ezen hatóanyagok segítségével eredményesebb lehet az életmódváltás, és a sportolás. Ez a 4 hatóanyag mind megtalálható a CLA Plus készítményben. Érdemes edzés előtt körülbelül egy – másfél órával bevenni.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Marianna2018. 02. 05.

  Bizonyára jó termék, mert nekem már nem jutott. :)

  Nem tudták szállítani.

Anonim Felhasználó2017. 03. 28.

  Felgyorsítja az anyagcserét,energiát biztosít a sportoláshoz,segít a diétás étrend betartásban,ezáltal támogatja a fogyókúrát.

  Az ára elég magas...Napi 1 kapszulát szedek,de még így is hatásos és érdemes kipróbálni.