Dr.Chen Ginkgo biloba és Fokhagyma kapszula

Dr.Chen Ginkgo biloba és Fokhagyma kapszula

Raktáron

 A keringési rendszer és az immunrendszer támogatásához.

2 719 Ft
egységár: 67,99 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561420851
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:40 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Ginkgo biloba és Fokhagyma kapszula Részletes leírás

Ginkgo biloba és Fokhagyma kapszula 40 db
étrend-kiegészítő 


A ginkgo hatóanyagai hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, és segíthetik az időskori agyműködés frissen tartását.
A fokhagyma hatóanyagai támogatják a keringési rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását.
A zöld tea poifenolok és az E-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően a készítmény hozzájárul a káros szabad gyökök elleni védelemhez.
Az élesztőből származó szelén antioxidáns, kedvező hatással van az immunrendszer működésére, valamint szükséges a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normál működéséhez.
A króm részt vesz a makrotápanyagok anyagcseréjében, segíti a normál vércukor szint fenntartását.

A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szellemi frissesség megőrzéséhez, valamint a keringési rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartásához.

Ajánlott adagolás: napi 2 × 1 kapszula.

Összetevők: fokhagyma olajos kivonata, zselatin, Ginkgo biloba standardizált kivonata, zöldtea polifenol, E-vitamin (tokoferol), krómmal dúsított élesztő, szelénnel dúsított élesztő.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kiszerelés: 36x600mg.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 05. 31.

  Valóban használ, én fülzúgásra stedem.

Anonim Felhasználó2017. 01. 30.

  Nagyszerű kombináció, de igen erős fokhagyma íze van.