Vitamin Station Ginkgo Biloba tabletta
Vitamin Station Ginkgo Biloba tabletta - 1.
Vitamin Station Ginkgo Biloba tabletta - 2.
Vitamin Station Ginkgo Biloba tabletta - 3.

Vitamin Station Ginkgo Biloba tabletta

Nincs raktáron

A Ginkgo Bilobában található flavonoidok antioxidáns hatásúak, hozzájárulhatnak a keringési rendszer normál működéséhez.

Kosárba
EAN kód:461636446240
Márka:Vitamin Station
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitamin Station Ginkgo Biloba tabletta Részletes leírás

Vitamin Station Ginkgo tabletta
A Ginkgo Bilobában található flavonoidok antioxidáns hatásúak, hozzájárulhatnak a keringési rendszer normál működéséhez, valamint az agyműködés, a koncentráció és a memória szinten tartásához.

Hatóanyag 1 tablettában:
Ginkgo Biloba levél kivonat (24% falvon-glikozid, és 6% terpén-laktán)  60 mg
Ginkgo Biloba levél őrlemény  190 mg
Összetevők:
Ginkgo biloba levél őrlemény, ginkgo biloba levél kivonat, kalcium karbonát, stabilizátorok (mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát, talkum), csomósodás gátlók (karboximetil cellulóz nátrium sója, sziliciumdioxid), fényező anyag (sztearinsav, sellak).

Javasolt adagolás:
napi 1 tabletta bő folyadékkal bevéve.

Figyelmeztetés:
Fogyasztása terhesség-, szoptatás-, véralvadás gátló szerek szedése esetén, illetve műtéteket megelőzően nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal!

Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Bajtai István2018. 12. 02.

  Mert érezhetően kiváló, nagyon jó a hatása. Köszönöm, mindenkinek ajánlom. Köszönöm: Bajtai István

Anonim Felhasználó2016. 10. 11.

  Gyomor sem fáj tőle.

Dudás Judit2016. 06. 29.

  Remek termék!