Urell Express Tőzegáfonya Kapszula

Urell Express Tőzegáfonya Kapszula

Raktáron

A nők és férfiak jelentős hányadát érintik a gyakran visszatérő, vizelési panaszokkal, makacs fájdalommal járó, húgyúti bakteriális fertőzések. Ezeket legtöbbször az E. Coli baktériumok elszaporodása okozza.

8 793 Ft
egységár: 586,19 Ft / db
Kosárba
EAN kód:3760114662019
Márka:Urell
Kiszerelés:15 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Urell Express Tőzegáfonya Kapszula Részletes leírás

A nők és férfiak jelentős hányadát érintik a gyakran visszatérő, vizelési panaszokkal, makacs fájdalommal járó, húgyúti bakteriális fertőzések. Ezeket legtöbbször az E. Coli baktériumok elszaporodása okozza. .
Klinikai vizsgálatokkal igazolták, hogy a tőzegáfonya (cranberry) kivonat olyan anyagot tartalmaz, amely képes meggátolni az E. Coli baktérium megtelepedését a húgyutak falán.

 Ez a magyarázat arra, hogy miért képes a tőzegáfonya megelőzni az újabb fertőzések kialakulását, illetve gyorsítani a már meglévő húgyúti bakteriális fertőzések gyógyulását.
Kimutatták, hogy csak az a tőzegáfonya kivonat hatékony, mely legalább 36 mg PAC(proantocyanidin) tartalommal rendelkezik.
A kívánt hatás eléréséhez elengedhetetlen a napi megfelelő folyadékbevitel, mert a hatóanyag ezáltal tudja kimosni a húgyutakból a megtapadásukban gátolt baktériumokat.
A tőzegáfonyával történő kezelés nagy előnye, hogy a szervezet természetes baktériumflóráira - a tapasztalatok szerint - nem fejt ki negativ hatást. Ezzel szemben közismert tény, hogy az antibiotikumok - baktériumölő tulajdonságuk miatt - károsítják mind a bélflórát, mind a hüvelyflórát, ezzel pedig gyengítik a szervezet védekezőképességét az újabb fertőzésekkel szemben a bélrendszerben és a hüvelyben is.

Milyen panaszokra ajánlott?

- krónikus hólyaghurút,
- (sokszor a negatív leletek ellenére is fennálló) vizelési panaszok,
- nőknél: a szexuális együttlét és a menstruáció után jelentkező-kiújuló cystitis,
- férfiaknál: prostata-gyulladással összefüggő húgyúti panaszok,
- az állandó katéteres, a gerincvelő sérült neurogén hólyaggal rendelkező betegeknél a
szimptomatikus húgyúti infekciók megelőzésére.

Hogyan kell szedni?

Szokványos adagja: naponta 1 kapszula bővebb mennyiségu folyadékkal lenyelve, lehetőleg este.

Fennálló betegség esetén: 7 napos kúra ajánlott - az urell(R) párhuzamosan szedendő a felírt antibiotikummal, hogy gyorsítsa a gyógyulást. Súlyos esetben az adagot a duplájára lehet emelni (2 kapszula naponta) a hatás fokozása érdekében.
Ezt követően pedig legalább 15 napig tartó kúra (napi 1 kapszula) a húgyutak alapos átmosására - a napi megfelelő folyadékbevitellel kombinálva - az újrafertőződés megelőzésére.

Megelőzési célokra: tanácsos 15 napos kúrákat tartani évente legalább 3 alkalommal a páciens állapotától függően; egyébként pedig a fokozott fertőzésveszély napjain - mint szexuális együttlét, uszoda után, menzesz alatt stb.- este 1 kapszulát bevenni.

Megszakítás nélkül, folyamatosan is szedhető!

Kiknek ajánlott a szedése?

Az urell(R) bár erőteljes antioxidáns hatással is rendelkezik, azonban elsősorban mégis azoknak ajánlott, akiknek gyakori húgyúti panaszaik vannak:szexuálisan aktív nőknek, terhes és szoptató anyáknak, menopauza idején, időseknek és cukorbetegeknek, továbbá férfiaknak, akik makacs visszatérő prostata-gyulladáshoz társuló húgyúti panaszokkal küzdenek.

Hogyan lehet elérni az urell(R) maximális hatékonyságát?

- Fogyasszon naponta legalább 2 liter vizet, mert ezáltal tudja a hatóanyag kimosni a baktériumokat a húgyutakból.

- Rendszeresen ürítse hólyagját (naponta legalább 4-5 alkalommal) a pangó vizelet elkerülésére, szexuális együttlét után pedig feltétlenül ürítsen!
- Fordítson figyelmet a gondos tisztálkodásra, és -ezt csak a nők figyelmébe- kerülje a
női intim higiéniai termékek túlzott használatát.

 
Ellenjavallatok:

Az urell(R) természetes alapanyagú étrend-kiegészítő és nem gyógyszer.

Tőzegáfonya gyümölcskivonatot tartalmaz (hozzáadott cukor nélkül) .
A tőzegáfonya is az áfonya-félék családjába tartozik, tehát az áfonyára allergiás személyeknek - ami egyébként igen ritka - nem ajánlott a szedése!

Egyéb ellenjavallata nem ismert.

Urell Express Tőzegáfonya Kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Urell Express Tőzegáfonya Kapszula Összetevők

200 mg tozegáfonya kivonat/kapszula, halzselatin (kapszula), csomósodást gátlók (mikrokristályos cellulóz, szilícium dioxid), hordozó (magnézium sztearát)

Urell Express Tőzegáfonya Kapszula Tudnivalók

​Hatóanyagtartalma: 36 mg PAC (proanthocyanidin DMAC = 72mg PAC HPLC módszerrel mérve).

Urell Express Tőzegáfonya Kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 01. 12.

  Nekem bevált, de nem reagálunk egyformán.