Dr.Chen Prostayol+Omega-3 lágyzselatin kapszula

Raktáron

A „férfias” gondok enyhítésére! .

3 011 Ft
egységár: 30,11 Ft / db
Kosárba
EAN kód:6926285602057
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Prostayol+Omega-3 lágyzselatin kapszula Részletes leírás

PROSTAYOL TÖKMAGOLAJ + OMEGA-3 LÁGYZSELATIN-KAPSZULA - 100db

Európában minden férfi tudja, mire jó a tökmagolaj. Az olajat a lehántolt maghéj eltávolítása után kíméletes módon, hidegen sajtolják. Hatóanyagai hozzájárulnak a prosztata normál működéséhez, segítenek fenntartani a megfelelő vizeletáramlást.
Az Omega-3 magas telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavtartalma folytán hozzájárul a keringési rendszer egészséges működéséhez, amely elősegíti a hatóanyag optimális felszívódását.
A tökmagolaj rendszeres fogyasztása ajánlott mindenkinek, elsősorban férfiaknak 30 éves kor után.

Adagolás: Naponta 3 × 2 kapszula fogyasztása ajánlott.

Kiszerelés: 100x500mg/doboz.

Halolaj
A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezek, amellett, hogy a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez. Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról. 

Omega-3 zsírsav
Az omega 3 zsírsav a telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik. Rendszeres, hosszútávú szedése csökkenti a kardiovaszkuláris megbetegedések kockázatát. A zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják. Ez történik a vörösvértestek esetében is: a többszörösen telítetlen zsírsavak beépülése következtében rugalmasabbá válnak. E rugalmasság teszi lehetővé számukra, hogy a hajszálerek falán keresztül eljussanak a szövetekhez és azokat oxigénnel lássák el. Az Omega 3 zsírsav csökkenti a gyulladásos reakciókat és akadályozza a véralvadást, segítve ezzel a keringést és gátolva a trombózis kialakulását. Nagy mennyiségben zsírdús tengeri halakban találjuk. A legjobb forrás a hering, makréla, lazac és tonhal. Vegetariánusok omega 3 zsírsavhoz juthatnak lenmag, diófélék és szójatermékek fogyasztásával. 
 
Omega-3 jótékony hatásai és szerepe
Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását, csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a kötőszövetek és az ízületek egészségét. 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Halász Sándorné2024. 01. 13.

  Évek óta rendelem az Egészségboltból a Férjemnek,kiváló minőség,hatékony,kedvező áron!Folyamatos szedését javasoljuk megelőzés,általános jóllét céljából a férfiaknak!

  NINCS!!!

H. M.2024. 01. 12.

  Még nem telt el elég idő! Egyelőre változást nem tapasztaltam, sem romlást (ez azért jó), sem érzékelhető javulást.

Anonim Felhasználó2019. 09. 25.

  Ár,érték tekintetében a legjobb.

Anonim Felhasználó2019. 05. 31.

  Azt tudja amit ígér

Anonim Felhasználó2019. 03. 02.

  Hatásos.

Anonim Felhasználó2019. 02. 26.

  Nem magamnak vettem, nem érkezett panasz rá.

Anonim Felhasználó2019. 02. 22.

  Nagyon jó az ár érték arány.

Anonim Felhasználó2018. 10. 10.

  Nagyon jó hatása van.

Még több mutatása