Vitamin Station Omega 3 zselétabletta
Vitamin Station Omega 3 zselétabletta - 1.
Vitamin Station Omega 3 zselétabletta - 2.
Vitamin Station Omega 3 zselétabletta - 3.

Vitamin Station Omega 3 zselétabletta

Raktáron

OMEGA3 - A SZÍV ÉS A KERINGÉSI RENDSZER TÁMOGATÓJA.

4 158 Ft
egységár: 46,21 Ft / db
Kosárba
EAN kód:461636446219
Márka:Vitamin Station
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitamin Station Omega 3 zselétabletta Részletes leírás

Az Omega-3 a világban

Az eszkimók fogyasztják a világon a legtöbb húst, mégis náluk a legkisebb a szív- és keringési betegségek előfordulása. A húsfogyasztásukat ugyanis főként a tengeri halak teszik ki, melynek húsában található halolaj igen kedvezően befolyásolja a koleszterin értéket, illetve csökkenti a trombociták összetapadását, ezzel a vérrögképződés kockázatát.

Az Omega-3 halolaj legnagyobb mennyiségben a hideg vízi tengeri halak húsában –abból is a halolajban gazdagabb fajtákban, pl. makréla, hering, lazac- található meg.

Az európai halfogyasztáshoz képest (kb. 22kg/fő/év) a magyar átlag nagyon alul marad (3kg/fő/év!!!; kivétel Baja, ahol kb. 39kg/fő/év /forrás: origo/). Magyarországon sok családban csak az ünnepek idején kerül hal az asztalra, vagyis nagyon ritkán fogyasztunk belőle, így kevés halolaj jut szervezetünkbe.

Nem csoda, ha nálunk a lakosság több mint 50%-át éri utol élete során a szív- és érrendszeri problémák valamelyike. Ennek ugyan számos oka lehet, de az egyik gyakori ok az Omega-3 zsírsav hiányából adódhat.

Az Omega-3 jelentősége

Az Omega-3 egy esszenciális zsírsav, amelyet szervezetünk nem képes előállítani, így csak külső forrásból fedezhetjük a szükségletet. A halolaj speciális összetételénél fogva gátolhatja a vérrögök képződését, ezáltal csökkenhet a szívinfarktus és az agyvérzés kockázata.

Az Omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú szerepet játszanak az idegsejtek és az agysejtek membránjainak ápolásában, táplálásában, valamint gyulladáscsökkentő hatásuk sem elhanyagolható. Ez azért lényeges, mert a krónikus gyulladások felelősek a depresszió, szorongás, ADHD és egyéb olyan degeneratív megbetegedések kialakulásáért, mint a demencia vagy az Alzheimer-kór.

Az Omega-3 hiánya nagyon sokféle tünetet produkálhat, emiatt többnyire fel sem merül, hogy Omega-3 hiány lehet a baj okozója, amit egy kis halolaj könnyen pótolhatna.

ILYEN TÜNETEKNÉL GYANAKODHATUNK OMEGA-3 HIÁNYRA:
Magas LDL és alacsony HDL koleszterinszint
Magas triglicerid –vérzsírszint
Magas vérnyomás
Érelmeszesedés
Szívinfarktus
Agyvérzés
Az egész szervezetet érintő gyulladásos folyamatok (pl. reumatikus-, ízületi gyulladások, bőrgyulladások…)
Gyakori migrénes fejfájás
Gyenge immunrendszer
Csökkent agyi kapacitás
Tanulási nehézségek
Halolaj segítségével csökkenthetjük e betegségek kialakulásának kockázatát, ill. mérsékelhetünk bizonyos tüneteket. Na de mit tegyünk, ha nem lakunk tengerparton, nem vagyunk kibékülve a tengeri herkentyűkkel, vagy a mi konyhánk nem az effélékre specializálódott?

Válasszunk egy gazdaságos és egyszerű megoldást és szerezzük be a Vitamin Station Omega3 halolaj kapszuláját, mellyel könnyedén pótolhatjuk szervezetünk Omega-3 szükségletét!

A Vitamin Station halolaj kapszulája 600 mg halolajat tartalmaz. A szardíniából és szardellából készült Omega3 zselékapszulának nincs bántó utóíze, illata pedig kellemes a modern gyártási technológiának köszönhetően.

Az Omega3 segítséget nyújt szívünknek, ezért szívből ajánljuk!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Reitinger Endre2023. 11. 16.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.