Gallmet-M kapszula

Gallmet-M kapszula

Nincs raktáron

A GALLMET®-M természetes epesavakat és gyógynövényeket tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására.  A borsmenta hozzájárul a bélrendszer és a gyomor egészséges működéséhez, támogatja a bélrendszer mikroflóráját.

Kosárba
EAN kód:5997599108604
Márka:Gallmet
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gallmet-M kapszula Részletes leírás

A GALLMET®-M természetes epesavakat és gyógynövényeket tartalmazó, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula, az emésztés és az epeműködés támogatására.
 
A borsmenta hozzájárul a bélrendszer és a gyomor egészséges működéséhez, támogatja a bélrendszer mikroflóráját.
Az orvosi pemetefű segíti a béltraktus ellazulását, hozzájárul az egészséges emésztéshez, a máj és az epe normál működéséhez.
Az édesgyökér támogatja az emésztőrendszer egészséges működését.
Az édeskömény hozzájárul az egészséges emésztéshez.

Ajánlott napi adag: reggel 1, délben 1-2 és este 1 kapszula, a testsúlytól és az egyéni reagálásoktól függően.
Ne fogyasszon többet, mint az ajánlott mennyiség! A terméket kisgyermekek elől elzárva, hűvös helyen kell tárolni.
 
Hatóanyagok a napi adagban, háromszori főétkezés (reggeli-ebéd-vacsora) esetén: Epesavak:1 kapszula 125 mg, 2 kapszula 250mg, 3 kapszula 375 mg, 4 kapszula 500 mg.

A készítmény nem szedhető heveny eperohamok és epevezeték-elzáródás okozta sárgaság esetén, valamint terhesség alatt. Egyéni érzékenységtől függően az első néhány napban enyhe hasmenés, émelygés előfordulhat. Epére ható egyéb készítményekkel együtt használata nem javasolt.

Nettó tömeg: 4,5g (13,5g; 27g)

Gallmet-M kapszula Terméktulajdonságok

OÉTI:8403/2011

Gallmet-M kapszula Kulcsszó

Gallmet,gallmet m kapszula,gallmet m kapszula ára,emésztést segítő

Gallmet-M kapszula Összetevők

Szárított marhaepe; tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz; kapszula héj: hidroxi-propil-metil-cellulóz; gyógynövény kivonatok: mentalevél, pemetefű, fehérmályva gyökér, édesgyökér, édeskömény; csomósodást gátlók: szilícium-dioxid, magnézium-sztearát; k

Gallmet-M kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 11. 13.

  Még csak egy hete szedem, de a panaszaim megszűntek.