Garuda Ayurveda Zest Men étrend-kiegészítő kapszula

Garuda Ayurveda Zest Men étrend-kiegészítő kapszula

Raktáron

Nyolcféle gyógynövényt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, amely komplex gyógynövény támogatást nyújt a hosszú és aktív élethez!  .

6 373 Ft
egységár: 6 373,03 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8904053233717
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garuda Ayurveda Zest Men étrend-kiegészítő kapszula Részletes leírás

Garuda Ayurveda Zest Men étrend-kiegészítő kapszula - 60 db

Az egy kapszulában gondosan összeválogatott gyógynövények szinergikus hatása találkozik a mai férfiak igényeivel és hozzájárulnak az egészségesebb életmód kialakításához. A Zest Men egyet jelent az életerővel, egészséggel és energiával!

Összetevők:
Arjuna (Terminalia arjuna), Safed musli (Chlorophytum arundinaceum), Ashwagandha (Withania somnifera), Amla (Emblica officinalis), Bhumi amla (Phyllanthus niruri), Harre (Termianlia chebula), Brahmi (Bacopa monieri), Spirulina saibal
Ajuna (Ardzsuna): Támogatja a májfunkciókat
Ashwagandha (Indiai ginzeng): Támogatja a fizikai és szellemi teljesítőképességet, fenntartja a szervezet ellenállóképességét stressz, kimerültség, fáradékonyság és koncentrációhiány esetén
Amla (Indiai egres): Támogatja az emésztési folyamatokat
Bhumi Amla (Kőtörő fű): Segíti a húgyhólyag egészséges működését
Harre (Indiai cserzőgubacs): Támogatja az egészséges bélműködést. Segíti az emésztési folyamatokat azáltal, hogy fokozza az emésztési tüzet.
Brahmi (Bakopa levél): Segíti a koncentrációképesség és a memória javítását, a kognitív funkciók fenntartását időskorban is.
Spirulina Saibal: Vitalitásfokozó többletenergiával tölt fel. Segítség fáradság esetén.

Alkalmazás:
Naponta 2x1 kapszula

Tárolás:
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.