Garuda Ayurveda® Diabet Guard granulátum

Garuda Ayurveda® Diabet Guard granulátum

Raktáron

A cukorbetegség (diabétesz mellitusz) a szervezet krónikus, abnormális működése; anyagcserezavar, amely során a sejtek nem képesek a táplálékkal bevitt cukor hasznosítására abszolút vagy relatív inzulinhiány, vagy az inzulin hatékonyságának csökkenése következtében.

4 512 Ft
egységár: 45,12 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8904053224258
Márka:Garuda
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garuda Ayurveda® Diabet Guard granulátum Részletes leírás

A cukorbetegség (diabétesz mellitusz) a szervezet krónikus, abnormális működése; anyagcserezavar, amely során a sejtek nem képesek a táplálékkal bevitt cukor hasznosítására abszolút vagy relatív inzulinhiány, vagy az inzulin hatékonyságának csökkenése következtében.
A magas vércukorszint idővel további betegségek, szövődmények kialakulását indíthatja el, melyek jelentős mértékben ronthatják a diabéteszes beteg életminőségét.
A diabétesz mellitus korunk egyik legjelentősebb népegészségügyi problémájává vált, többek között a civilizáció, urbanizáció, mozgásszegény életmód, túltápláltság, vagy krónikus alultápláltság, elhízás, stressz, túlzott gyógyszerhasználat következtében.

Ha azonban a diabéteszes beteg vércukorszintjét hosszútávon a normális tartományban képes tartani, úgy a szervi károsodások bekövetkezésének esélye 50%-kal, vagy még nagyobb arányban csökkenthető. 

A Diabet Guard egy speciális, gyógynövények kivonatából összeállított étrendkiegészítő készítmény, amely hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor-egyensúlyának fenntartásához. Az évezredes tapasztalatok alapján a készítményben lévő gyógynövények szinergikus hatása javíthatja az életminőséget, és mérsékelheti a szövődményeket. 

A Diabet Guard a következő gyógynövényeket tartalmazza: 
Gymnema sylvestre, Tinospora cordifolia, Curcuma longa, Momordica charantia, Emblica officinalis, Pterocarpus marsuptium. 

A Diabet Guard klinikailag is tesztelt, biztonságos és mellékhatásoktól mentes étrend-kiegészítő készítmény. A cukorbetegeknek javasolt étrendi szabályok, és rendszeres testmozgás követése mellett nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a diabétesszel együtt élő betegek is normális, aktív életvitelt folytassanak.  

- Kontrollálja a vércukorszintet azáltal, hogy a fokozza az inzulin kiválasztást, így jobban hasznosul a bevitt cukor,
- Megakadályozza a hiperglikémia kialakulását,
- Gátolja a béta sejtek számának csökkenését,
- Megelőzi a diabétesz súlyos szövődményeinek kialakulását.

Hatóanyagok: 
                               5 gramm aktív rész            10 gramm aktív rész 
Gymnema sylvestre             1.19 g                                  2.38 g
Curcuma longa                    0.24 g                                  0.48 g
Momordica Charantia            0.24 g                                 0.48 g
Emblica officinalis                 0.24 g                                 0.48 g
Pterocarpus marsupium       0.355 g                                 0.71 g
Guar gum                            0.14 g                                 0.28 g


Adagolás: Naponta 2x1 evőkanál étkezés előtt 10 perccel, vízzel bevenni. A készítmény kúraszerű alkalmazása javasolt.

Garuda Ayurveda® Diabet Guard granulátum Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:36
Csomagolási mértékegység:darab/karton
OÉTI:5043/2009 

Garuda Ayurveda® Diabet Guard granulátum Kulcsszó

goodcare,diabet guard,diabétesz,cukorbeteg,ayurveda,ayurvedikus termékek

Garuda Ayurveda® Diabet Guard granulátum Összetevők

Gymnema sylvestre 1.19 mg, Curcuma longa 0.24 mg, Momordica charantia 0.24 mg, Emblica officinali 0.24 mg, Pterocarpus marsupium 0.355 mg.

Garuda Ayurveda® Diabet Guard granulátum Tudnivalók

​Különleges gyógynövények cukorbetegeknekA cukorbetegek számának növekedésével számos régi gyógynövény került a figyelem középpontjába. A leghatékonyabb ayurverdikus gyógynövény kombinácó használatát követő első hó

Garuda Ayurveda® Diabet Guard granulátum Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Farkas János2015. 12. 09.

  Nagyon hat.

mara572015. 07. 27.

  Nem tudok véleményt írni, mert a terméket kétszer is megrendeltem az oldalon, de egyik alkalommal sem tudták a rendelésem teljesíteni-:((

Klára2015. 05. 04.

  A hatását nem tudom, ugyanis a nagyon kellemetlen íze miatt a férjem két alkalom után többé nem volt hajlandó elfogyasztani.

Laszlo Maria2014. 12. 29.

  Annyira rossz az ize hogy keptelen voltam hasznalni. Rajtam maradt a ket doboz amit vasaroltam!

Anonim Felhasználó2014. 12. 16.

  cukorbetegeknek segít rendben tartani a szintet