Ocutein Forte 15mg kapszula 60db

Ocutein Forte 15mg kapszula 60db

Raktáron

Lutein, Zeaxantin, omega-3 –zsírsav tartalmú kapszula vitaminokkal, nyomelemekkel - speciális, gyógyászati célra szánt tápszer. Fogyasztása időskori szembetegség (pl. makula degeneráció) és az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén javasolt.

7 282 Ft
egységár: 121,37 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8594059734952
Márka:Ocutein
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ocutein Forte 15mg kapszula 60db Részletes leírás

Lutein, Zeaxantin, omega-3 –zsírsav tartalmú kapszula vitaminokkal, nyomelemekkel - speciális, gyógyászati célra szánt tápszer.

Fogyasztása időskori szembetegség (pl. makula degeneráció) és az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén javasolt.

1. OMEGA-3 ZSÍRSAVAK - DHA, EPA:
A készítmény magas DHA (dokozahexaénsav) és EPA (eikozapentaénsav) tartalmú halolajjal készült. A DHA fontos részét képezi a retina szerkezetének, így szerepet játszik a normál látás fenntartásában.

2. KAROTINOID-KOMPLEX:
A karotinoidokhoz tartozó lutein, zeaxantin főként a makula luteában találhatók magas koncentrációban, a makula fontos alkotóelemei.

3. ANTIOXIDÁNS KOMPLEX:
Az antioxidáns-komplex tagjai, a C- és E-vitamin, a cink, réz és szelén nyomelemek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelemhez.

Ajánlott adagolás: napi 1 kapszula.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Mária2018. 02. 21.

  sokat javított a szemem állapotán

Anonim Felhasználó2016. 06. 14.

  Magas lutein tartalom,sok vitamin,omega 3 .

  Kicsit drága,de akcióban megéri.

Anonim Felhasználó2014. 12. 04.

  Rengeteget fájt a szemem, ha huzamosabb ideig számítógépeztem összefolytak szemem előtt a betűk. Ez a termék sokat segített az éleslátásban. Szeretném megemlíteni, hogy nem hordok szemüveget.