Tawellco U-Vitamin kapszula

Tawellco U-Vitamin kapszula

Raktáron

​Az U-vitamin elsősorban az ember immunrendszerét erősíti meg. Az U-vitamin védi a sejtfalakat a sérüléstől, illetve károsodásuk esetén megkönnyíti azok regenerációját. Aktív metilcsoportjai a szénhidrátokból történő energiaképzésben, illetve a detoxikálási folyamatokban játszanak fontos szerepet.

4 091 Ft
egységár: 136,37 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997367701174
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tawellco U-Vitamin kapszula Részletes leírás

Az U-vitamin elsősorban az ember immunrendszerét erősíti meg. Az U-vitamin védi a sejtfalakat a sérüléstől, illetve károsodásuk esetén megkönnyíti azok regenerációját.

Aktív metilcsoportjai a szénhidrátokból történő energiaképzésben, illetve a detoxikálási folyamatokban játszanak fontos szerepet. A metilcsoportok leadása után az U-vitaminból az egyik legfontosabb esszenciális aminosav, a kéntartalmú metionin keletkezik, amelyet a szervezet ugyancsak hasznosít. A kén fontos szerepet tölt be a szaruképletek (szőr, pata, tollazat) megfelelő fejlődésében.

Kén szükséges ezenkívül a diszulfid-hidak kialakításához, ezért a nukleinsavak, az immunglobulinok szintéziséhez, végső soron a szervezet megfelelő immunválaszához nélkülözhetetlen.

Az U-vitamin fogyasztása kúraszerűen javasolt egy hónapon keresztül, évente két - három, vagy akár négy alkalommal is.

Tapasztalataink szerint, az U-vitamin fogyasztásának következtében a szöveti sérülések gyógyulási ideje jelentősen csökkenhet. A sejtregeneráció még 50 – 60 éves korban illetve afölött is felgyorsulhat, amennyiben naponta legalább 300 mg U-vitamin kerül a szervezetbe. Az U-vitamin mindenben oldódik. Vízben épp úgy, mint zsírban vagy olajban. Épp ezért az emberi szervezet csak időlegesen tudja tárolni az oldékonysága miatt. Ezért van szükség, időnkénti jelentősebb utánpótlásra, annak érdekében, hogy a szervezet gyors regenerációs képessége megmaradjon. 

A 300 mg-os U-vitamin kapszula adagolása: napi 1 - 2 kapszula, étkezés közben vagy után.

Továbbá javasolt az U-vitamin fogyasztása műtétek előtt, közben és utána a sejtregeneráció és az esetleges gyulladások elkerülése érdekében.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 03. 31.

  Sajnos nem kaptam meg, így nem tudom ajánlani.