Bioextra Epovit Ligetszépe kapszula

Nincs raktáron

​Az Epovit Ligetszépe kapszula a Ligetszépe (Oenothera biennis L. ) magjából hidegen sajtolt természetes növényi olaj tartalmú lágyzselatin kapszula. Hatóanyaga a gamma linolénsav az emberi szervezet számára létfontosságú gyulladáscsökkentő hatású prosztaglandinok előanyaga.

Kosárba
EAN kód:5997367700016
Márka:Bioextra
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioextra Epovit Ligetszépe kapszula Részletes leírás

​Az Epovit Ligetszépe kapszula a Ligetszépe (Oenothera biennis L.) magjából hidegen sajtolt természetes növényi olaj tartalmú lágyzselatin kapszula. Hatóanyaga a gamma linolénsav az emberi szervezet számára létfontosságú gyulladáscsökkentő hatású prosztaglandinok előanyaga.
 
Mikor ajánlott?
A Ligetszépe Észak-Amerikában őshonos virág, gyógyító erejét már az amerikai indiánok is használták gyógyászati célokra.
 
A ligetszépe olaj segíthet a neurodermitisz (atópiás ekcéma) tüneteit mérsékelni, úgymint hámlás, bőrpír, bőrszárazság, viszketés. Csökkentheti a gyulladt bőrfelület kiterjedését, hozzájárul a hám- és kötőszövet egészségének megőrzéséhez. Külsőleges bőrápolásra az Epovit Ligetszépe olaj 30 ml használata kényelmes megoldás, belsőleg étrend-kiegészítésre az Epovit Ligetszépe kapszula ajánlott.
 
Segíthet a menstruációt megelőző (premenstruációs szindróma) kellemetlen fizikai és lelki panaszok és tünetek enyhítésében. Hangulati zavarok, ingerlékenység, teltségérzet, általános rossz közérzet esetén.
 
Szív-és érrendszeri betegségek megelőzésére, csökkentheti a vér koleszterinszintjét, és kiválóan alkalmas az érelmeszesedés megelőzésére.
 
Reumás ízületi gyulladásban (reumatoid artritisz) csökkentheti a fájdalmakat, a duzzanatot és a reggeli merevséget.
 
A fő hatóanyagok jótékony hatása:
A ligetszépeolaj fontos aminosavakat, ásványi anyagokat, vitaminokat és esszenciális zsírsavakat tartalmaz. A ligetszépe olaj az egyik legértékesebb Omega 6 zsírforrás, rendkívül gazdag esszenciális telítetlen és többszörösen telített zsírsavakban. Telítetlen zsírsavakat a szervezet önmaga nem képes előállítani, azokat a táplálékkal kell magunkhoz venni. A ligetszépe magjából készült olaj olyan létfontosságú zsírsavakat tartalmaz, mint a linolsav és gamma-linolénsav (GLA).
A gamma-linolénsav az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen telítetlen zsírsav, amely részt vesz a szervezetben képződő gyulladáscsökkentő prosztaglandinok képzésében és a szervezet szinte valamennyi anyagcsere-folyamatában. Nőknek meghatározott mennyiségű gamma-linolénsavat be kell vinniük a menstruációs ciklus észrevétlen fenntartásáért. Mivel a GLA csak kis mennyiségen fordul elő az élelmiszerekben a ligetszépe olaj fogyasztása kényelmes és megbízható formája az étrend kiegészítésének.

Adagolás: 2 x 2 kapszula étkezés előtt. Kúraszerű alkalmazása ajánlott, a kúra javasolt időtartama 3 hónap.

Figyelmeztetés: A ligetszépe olaj biztonsággal alkalmazható a legtöbb embernél.
Fogyasztása epilepsziás és pszichiátriai kezelés alatt álló betegeknek ellenjavallt. Szklerózis multiplex-ben szenvedők egyeztessenek kezelőorvosukkal.

OÉTI által notifikált termék.

Bioextra Epovit Ligetszépe kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:65
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Bioextra Epovit Ligetszépe kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 12. 03.

  Nekem ekcéma megelőzéséhez már-már létfontosságú. Véletlenül tudtam meg, hogy ennek a szernek ilyen hatása van, és sajnos többször tapasztaltam, hogy ha abbahagytam a szedését, pár nap múlva már jelentkeztek is a kezemen az első tünetek. De gyorsan újra elkezdtem szedni, és nem jött elő a drasztikus kézszáradás, sebek, viszketés. A hajam és a körmöm is erősebbnek tűnik.

Anonim Felhasználó2017. 07. 22.

  Segít a fogyásban és elviselhetőbbé teszi a PMSt.

Anonim Felhasználó2015. 05. 20.

  Nem viszket a férjem bőre,úgy látszik használ Neki.