Dr.Chen Szépség komplex

Dr.Chen Szépség komplex

Raktáron

A haj, a bőr és a köröm egészségéért! .

2 010 Ft
egységár: 67,02 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561420264
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Szépség komplex Részletes leírás

Szépség komplex kapszula -30db

étrend-kiegészítő 

Aminosavakkal, vitaminokkal, cinkkel és gyógynövénnyel. A szép haj, köröm és bőr megőrzéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény jelentős hatóanyag tartalommal. 

Már naponta 1 kapszulával is ideális a napi szükségletek kielégítéséhez. Modern rohanó világunkban idegrendszerünk nap, mint nap ki van téve különböző megpróbáltatásoknak. A nem kiegyensúlyozott idegállapot azonnal meglátszik bőrünk és hajunk állapotán.

A Szépség Komplex kapszulában található aminosavak (metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei, a jó minőségű fehérjék a szép bőr, a dús és fényes haj és az erős köröm esszenciális alkotóelemei.
A biotin egyike azoknak az értékes vitaminoknak, mely számos folyamat működéséhez szükséges az egészséges haj érdekében, részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és az energiatermelő anyagcsere folyamatokban. A biotin, a cink segítik a haj, bőr, köröm egészséges szerkezetének megtartását.
A cink, B1- és B6-vitamin, C-vitamin szükségesek az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.
A ginseng az élet gyökere, az energiaáramlásra és a keringésre gyakorolt hatása révén segíti a hatóanyagok felszívódását, valamint segít fenntartani a vitalitást, a szellemi és fizikai frissességet.
A szép bőr, haj és köröm érdekében fontos a minőségi, pihentető alvás.

Ajánlott adagolás: naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Összetevők: metionin, cisztin, zselatin, C-vitamin (aszkorbinsav), Panax ginseng gyökér kivonat, B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), cink-szulfát, biotin.

Aktív anyagok napi 1 kapszulára: metionin: 100 mg, cisztin: 100 mg, C-vitamin: 60 mg (NRV 75%), B1-vitamin: 50 mg (NRV 4545%), B6-vitamin: 20 mg (NRV 1428%), biotin: 300 µg (NRV 600%), cink: 8,1 mg (NRV 81%), ginsenozid: 2 mg. NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

 
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 05. 01.

  Nálam 5 csillag, megszünteti a hajhullást, gyorsabban nő a hajam tőle és dúsabb ☺️

Niki2018. 10. 09.

  Még nem használom sok ideje. Csak remélni tudom hogy hatásos.

Anonim Felhasználó2018. 09. 20.

  Kiváló, gyönyörű a körmöm tőlle

Cseh Jánosné2018. 07. 06.

  Egyszerűen imádom

Anonim Felhasználó2016. 04. 29.

  Emésztési problémák miatt,nem tudom szedni.

Anonim Felhasználó2015. 11. 25.

  Nagyszerű össeállítású,remek ajándék volt nejemnek.

Léna2015. 03. 26.

  erröl még nem tudok mondani semmit most kezdtem el

Anonim Felhasználó2014. 12. 25.

  tényleg szebb lett a bőröm tőle és viszonylag olcsó