Herbária Közönséges orbáncfű virágos hajtás
Herbária Közönséges orbáncfű virágos hajtás - 1.
Herbária Közönséges orbáncfű virágos hajtás - 2.

Herbária Közönséges orbáncfű virágos hajtás

Raktáron

Enyhe depressziós panaszok kezelésére, az érzelmi egyensúly kialakulásának elősegítésére. A csészébe helyezett 1 db filter tasakot / 2 g vágott drogot leforrázzuk 1, 5 dl vízzel. A forrázatot lefedve hűlni hagyjuk, langyos állapotban fogyasztjuk.

520 Ft
egységár: 13,01 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997005318917
Márka:Herbária
Kiszerelés:40 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária Közönséges orbáncfű virágos hajtás Részletes leírás

Enyhe depressziós panaszok kezelésére, az érzelmi egyensúly kialakulásának elősegítésére. A csészébe helyezett 1 db filter tasakot / 2 g vágott drogot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve hűlni hagyjuk, langyos állapotban fogyasztjuk.

Herbária Közönséges orbáncfű virágos hajtás Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.