Garuda Ayurveda Amla étrend-kiegészítő vegetáriánus kapszula

Garuda Ayurveda Amla étrend-kiegészítő vegetáriánus kapszula

Nincs raktáron

Az Amla (Emblica officinalis) egy Indiában őshonos gyümölcs, az egyik leggazdagabb C-vitaminforrás. Az Amla gyümölcsnek fontos szerepe van az egészség megőrzésében és kiváló antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

Kosárba
EAN kód:8904053224579
Márka:Garuda
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garuda Ayurveda Amla étrend-kiegészítő vegetáriánus kapszula Részletes leírás

Az Amla (Emblica officinalis) egy Indiában őshonos gyümölcs, az egyik leggazdagabb C-vitaminforrás. Az Amla gyümölcsnek fontos szerepe van az egészség megőrzésében és kiváló antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Növeli a szervezet ellenálló képességét, segíti a jó közérzet és általános erőnlét fenntartását.Alkalmazás: Naponta 2x1-2 kapszulát étkezés előtt vízzel bevenni.

Garuda Ayurveda Amla étrend-kiegészítő vegetáriánus kapszula Összetevők

Összetevők: Emblica officinalis (Amla/Indiai egres)Hatóanyag/kapszula: Emblica officinalis 250 mg

Garuda Ayurveda Amla étrend-kiegészítő vegetáriánus kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 02. 11.

  Én,azt vettem észre,hogy általánosan jobban érzem magamat.Kevesebb altaóra is volt szükségem,mint korábban.