Himalaya Herbals Triphala kapszula
Himalaya Herbals Triphala kapszula - 1.
Himalaya Herbals Triphala kapszula - 2.

Himalaya Herbals Triphala kapszula

Nincs raktáron

Himalaya Triphala fekete mirobalándió, indiai egres és beleric növények kivonatát tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. .

Kosárba
EAN kód:8901138501815
Márka:Himalaya Herbals
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Herbals Triphala kapszula Részletes leírás

Himalaya Triphala kapszula - 60db

Rendkívül népszerű ajurvédikus gyógynövényformula, mely három Indiában őshonos természetes antioxidáns tartalmú gyümölcs (fekete mirobalándió, indiai egres, beleric) egyenlő arányú keverékét tartalmazza. Segíti az egészséges emésztés működését.
Aktív hatóanyag-tartalom 2 kapszulában (ajánlott napi bevitel):
Triphala Ext. 500mg (fekete mirobalándió 166,7mg, indiai egres 166,7mg, beleric 166,7mg)

Fő összetevő:

  • Triphala (Triphala): támogatja a bél normál méregtelenítését és elősegíti a normál bélmozgást.

Használata: Az ajánlott napi bevitel 1 kapszula naponta kétszer, étkezés után vízzel lenyelve. Egy doboz 1 hónapra elegendő kapszulát tartalmaz. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Összetevők: Triphala Ext. (fekete mirobalándió, indiai egres, beleric) Mikrokristályos cellulóz (tömegnövelő szer), Kolloid szilikon dioxid (csomósodást gátló szer), Magnézium sztearát (stabilizátor)

Figyelmeztetés:  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 14 év alatt használata nem javasolt! Állapotos ill. szoptatós nők ne használják! Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Himalaya Herbals Triphala kapszula Kulcsszó

himalaya herbals,triphala,triphala kapszula,emésztés,emésztés serkentő

Himalaya Herbals Triphala kapszula Összetevők

Triphala Ext. (fekete mirobalándió, indiai egres, beleric) Mikrokristályos cellulóz (tömegnövelő szer), Kolloid szilikon dioxid (csomósodást gátló szer), Magnézium sztearát (stabilizátor).

Himalaya Herbals Triphala kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.