Domi fekete fokhagyma étrend-kiegészítő kapszula 90 db

Domi fekete fokhagyma étrend-kiegészítő kapszula 90 db

Raktáron

A fekete fokhagyma a jellegzetes fokhagyma szag nélkül is jótékonyan hat a keringési rendszerre, és támogatja az immunrendszer egészséges működését. Összetevők: sza´ri´tott fekete fokhagyma o? rleme´ny, zselatin (kapszula anyaga), csomo´soda´st ga´tlo´ anyag: vi´zmentes kolloid szili´cium-dioxid.

6 964 Ft
egységár: 77,37 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999081800348
Márka:Domi
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Domi fekete fokhagyma étrend-kiegészítő kapszula 90 db Részletes leírás

A fekete fokhagyma a jellegzetes fokhagyma szag nélkül is jótékonyan hat a keringési rendszerre, és támogatja az immunrendszer egészséges működését.
Összetevők:
sza´ri´tott fekete fokhagyma o?rleme´ny, zselatin (kapszula anyaga), csomo´soda´st ga´tlo´ anyag: vi´zmentes kolloid szili´cium-dioxid.
Adagolás: napi 2×1 kapszula, e´tkeze´s elo?tt, bo?se´ges folyade´kkal beve´ve.

A fekete fokhagyma egy igazi különlegesség, melynek az alapja a friss fehér fokhagyma, amit szabályozottan magas hőmérsékleten – általában 60- 80 Celsius fokon –, valamint nagy páratartalom mellett melegítenek.
A folyamat során veszi fel a termék feketés árnyalatát, miközben a friss fokhagymára jellemző ízvilág határozottsága megszűnik, azonban a fizikai és a kémiai tulajdonságok egyaránt változnak, aminek jóvoltából növekedésnek indul a benne található antioxidáns és egyes vegyületek mennyisége.
Ez azt jelenti, hogy nagyon sok értékes hatóanyag mértéke a többszörösére
emelkedik a fokhagymában, így kifejezetten pozitív hatást gyakorolhat az immunrendszer működésére, de a szív- és érrendszer egészségéhez, a normális koleszterinszint fenntartásához szintén hozzájárulhat.
A „jótékony stressz” kihívás, késztetés. Segít, hogy reggelente frissen, elevenen ébredjünk, hogy napközben lelkesek, pozitívak, kreatívak legyünk.
A fekete fokhagyma átalakult vegyületeinek köszönhetően is hozzájárul az ideiglenes stresszel szembeni ellenálló képességhez.
A fekete fokhagyma is közreműködik a normális koleszterinszint fenntartásában, a szív egészségének megőrzésében úgy, hogy mellette lehelete is szalonképes marad!
A fekete fokhagyma a jellegzetes fokhagyma szag nélkül is jótékonyan hat a keringési rendszerre, és támogatja az immunrendszer egészséges működését.
Figyelmeztetések:
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Ne szedje a készítményt amennyiben allergiás a fokhagymára, vagy véralvadás gátlót szed!
Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó.
Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt.
Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.